Posle duge pauze, Keša (Ke$ha) je snimila spot za novu pesmu, koja je ubrzo postala planetarni hit. Uveliko se pušta na radiju i po klubovima, i ima veliki broj pregleda na YouTube-u.

SLIKA18 Novi spot i nastup: Ke$ha “Die Young”

Plakat za novu pesmu

Ono što je začudilo mnoge i razlog zbog koga ima veliki broj nezadovoljnih, jesu masonski znaci koji su prepunili spot. Tačno od prvog sekunda pojavljuju se trouglovi, koje možete videti na sve strane, sve do završetka. Pored trouglova, koji se prikazuju u raznim veličinama, uglovima ekrana i brojevima, Keša je pokazala i druge znakove aludirajući na svevideće oko, piramidu, krst okrenut naopako i reč “evil”, koja u prevodu znači “zlo”.

SLIKA27 Novi spot i nastup: Ke$ha “Die Young”

Scena iz novog spota, zbog čega se gledaocima i fanovima ne sviđa

Ova pesma predstavlja singl pred novi album “Warrior”, koji izlazi 30. novembra 2012. godine.

SLIKA35 Novi spot i nastup: Ke$ha “Die Young”

Omot za predstojeći album

Na nastupu u australijskom takmičenju “X factor”, otvoreno je pokazala verovanje prikladno satanizmu, istim znacima kao i u spotu. Ovo je, takođe, bilo šokantno za fanove.

Priča se da će ovim potezom Keša prestići Rijanu (Rihanna) u tituli “princeza iluminata”.

Pesma je dobra, a kako vam se sviđaju spot i nastup?

Izvori fotografija: wordpress.com, stereogum.com, theprophetblog.net


Filip Milić Uporan. Optimista. Borac za ljudska prava, realizam i pozitivizam. Ponekad se oseća da nije ni na nebu ni na zemlji. Veliki ljubitelj mačaka! Želi da sazna svrhu življenja i stvari van materijalnog. Novinarstvo kao poriv kreativnosti. Kreativnost kao poriv za novinarstvo.

Comments