Street style trendovi su definitivno oni koji najviše inspirišu i koji su tako dobri za detaljnu analizu! Ponekad toliko toga vidimo na ulici da se zapitamo “bože, da li je ovo realno”, a ponekad se totalno oduševimo i prvi sledeći put kada idemo u kupovinu na policama butika tražimo baš ono što smo uočile na nekoj tamo devojci na ulici. Kada je reč o novitetima u street style “oblasti” mode, evo nekoliko trendova za koje se najavljuje da će biti veliki ove godine.

Baggy pantalone. Bilo koja varijanta ovakvih širokih pantalona dolazi u obzir – ne moraju da budu ovako ekstremne! Plus, mi bismo ih definitivno nosile uz neke svedenije i uže majice kako bismo napravile kontrast. Ono što zadržavamo jesu ovakve statement sandale.

trend1 Novi street style trendovi za 2017.

Jednobojna haljina. Da li zaista treba da nabrajamo prednosti ovakvog komada? Odaberi omiljenu boju i model i “vozi”!

trend2 Novi street style trendovi za 2017.

Džemper kao detalj. Da, da, džemper ćeš nositi kada je hladno, ali ako želiš da iskopiraš street style zvezde možeš ga vezati i ovako, kao šik detalj koji privlači pažnju. Mada… Možda bismo ovo preskočile…

trend3 Novi street style trendovi za 2017.

Sportske čarape. Ovo definitivno nije naša “šolja čaja” ali ko voli neka izvoli! Sportske čarape se polako vraćaju u modu i to kroz sasvim neočekivane kombinacije!

trend4 Novi street style trendovi za 2017.
Comments