Silueta sirena haljina je veoma prepoznatljiva i sinonim je za prilike gde se očekuje specifičan način oblačenja: elegantan, glamurozan i pomalo skučen. Setimo se samo Kendal Džener kada je u svojoj sirena haljini koju je odabrala za Met Gala veče, kada je u limuzini dok je dolazila morala da bude u ležećem položaju sve vreme.

Da, ovakav model ume da bude prilično tesan ali zato na ženi izgleda savršeno. A znamo da su žene spremne na sve za lepotu, pa čak i da ne mogu da dišu ili stoje u svojoj haljini.

Ovakav oblik haljine postoji već decenijama i u samom modelu nema mnogo novina, jer i nema šta da se dodaje. Zna se šta sirena oblik haljine podrazumeva i to i dobijete kada je kupite. Ali dizajneri su rešili da donesu nekoliko ključnih promena koje ovaj model čini šik, lakše nosivim u različitim prilikama ali sa dozom elegancije, koja je neizbežna.

Teget Novi talas SIRENA haljina je stigao!

Navikli smo da su haljine u obliku sirene, bara na našim prostorima, rezervisane za venčanice ili veoma svečane prilike. Pored samog modela najčešće su i ukrašene svetlucavim kamenčićama, čipkom, biserima pa ih i taj momenat čini još nedostupnijim za nošenje pri nekim drugim, manje svečanim prilikama. Žene se obično samo u tim retkim trenucima glamura opredele za ovaj model, koji je istovremeno izazovan i elegantan da sigurno poželite da nosite češće. E onda vam donosimo divne vesti.

Comments