Nešto biste promenili kada je vaša frizura u pitanju, a ne znate šta. Žao vam je da je skratite nakon toliko godina puštanja, a opet ne znate ni za koju novu boju da se odlučite.

E baš zato, ako ne možete da se odlučite u koju boju biste ofarbali vašu kosu onda je vi obojite u sve! Da, dobro ste čuli, obojite je su sve boje koje volite, jer novi trend vam kuca na vrata.

Novi trend pod nazivom “duga u kosi” do sada ste verovatno viđali na holivudskim zvezdama koje su eksperimentisale sa svojom kosom. Sada je šarena kosa poželjna i kod nas. Ovaj trend je obuzeo beauty industriju kao oluja, brzo se širi svetom i postaje jedan od vodećih, naročito kod tinejdžerki. Šarenilo i mogućnost da vam je svaki pramen u drugoj boji zvuči primamljivo ali moramo priznati da ovaj vid frizure nije baš za svakoga. Sigurno ne za žene koje svakog dana moraju na posao i poslovne sastanke.

Zato, okrenimo se mlađoj populaciji koja ovaj trend može da iznese, ako ne svakodnevno, onda bar za vikend kada se sprema za žurke i koncerte.

111 Novi trend: DUGA u vašoj kosi
Comments