Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kada kažemo “što kraće”, svi pomisle na mini suknje, ali ovog puta su frizure u pitanju. Moda se menja ali i “vraća”. Ove godine nam ponovo frizeri predlažu trend koji uključuje kratku kosu sa mogućnostima da je oblikujete na najrazličitije načine.

Dosadila vam je ista frizura, ali vam nije do šišanja? Kosa raste, ali vam to nije uteha? A kad bi vam neko rekao da ćete posle šišanja biti još lepše? Predlažemo vam nove frizure koji svaki frizer može sprovesti u delo. Nova medium haircut je najnoviji trend, a frizeri se slažu da srednja dužina može svima dobro da stoji.

tumblr low8zkxU251qflb6no1 500 Novi trend: što kraće!

Poluduga kosa

Poluduga kosa je vrlo zahvalna za pravljenje raznih frizura. Dovoljno je duga da možete napraviti rep, podići kosu u punđu, a opet možete je pustiti da slobodno pada preko leđa i ramena. Svi tipovi frizura mogu se primeniti na ovakvu dužinu kose i zato većina žena nosi upravo poludugu kosu. Top 3 frizure koje se najčešće nose a izgledaju fantastično:

1. Niski rep sa strane. Ovo je vrlo jednostavna frizura, a opet dovoljno efektna za posao ili neko svečanije okupljanje.
2. Potpuno ravna “ispeglana” kosa. Vrlo uredna frizura koju mozete nositi svuda.
3. Lagano kovrdžava kosa koja slobodno pada.

IMG 8213 large Novi trend: što kraće! tumblr kv36yyfgUi1qau4gfo1 500 large Novi trend: što kraće!

untitledsue pemberton hair color thumb Novi trend: što kraće!

Kratki bob

Gde ćete veći dokaz da je bob u trendu kada ga sve poznate ličnosti nose i isprobavaju? Stilisti obožavaju ovu frizuru. Bob je najbezbednija opcija “tranzicije” od duge do kratke kose. Razbarušena, očešljana, ispeglana ili totalno neuredna, paž frizura uvek izgleda besprekorno. Budite hrabri i napravite promenu. Žene će vam zavideti, muškarci prilaziti, a vi ćete se osećati privlačno sa novom frizurom.

short hair styles image Novi trend: što kraće!

“Slojevita” frizura

Asimetrija je trenutno najpopularnija kada je reč o frizurama. Vi birate na koji način ćete je nositi, ali uz kvalitetan fen i presu za kosu vaša kosa će izgledati besprekorno. Ova frizura nije za svaki tip kose zbog vremena provedenog ispred ogledala. Predlažemo ovakvu frizuru devojkama sa ravnom, eventualno talasastom kosom.

web collection hair thumb Novi trend: što kraće! tumblr l06fh3p9bh1qau4gfo1 400 large Novi trend: što kraće!
Tamara Jovanovic voli Njujork, citate i ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Vodi se citatom: “Style is an expression of individualism mixed with charisma”.

Editors choice