S obzirom na to da je temperatura bar malo krenula da opada (iako je to verovatno privremeno) nije loše da baciš pogled na to šta će se nositi ove jeseni, kako bi na vreme bila upoznata sa nadolazećim trendovima. Mnogi brendovi su već izbacili deo svoje jesenje kolekcije, što znači da je skroz u redu da se i mi ovde dotaknemo te teme. Ovde su samo neke od mnogih stvari i aksesoara koje će se sa promenom godišnjeg doba naći “na ulicama”.

Odelo

Ovo je svakako nešto što nikada nije ni izašlo iz mode, s tim što su se sada modna pravila malo promenila. Umesto klasičnih cipela na štiklu, s obzirom na to da je sada aktuelno mešanje različitih stilova, ukombinuj sako i pantalone sa patikama kako bi postigla taj sportski šik. Dodaj na to zlatni sat i torbu sa zlatnim lancem umesto kožnog kaiša i tvoj autfit je potpun.

modni trend jesen 2017 1 Novi trendovi za jesen koji će nas sasvim osvojiti

Haljina na preklop

Definitivno se vraća u modu! Upotpuni je se parom upečatljivih cipela, kožnom jaknom ili možda čak i sa krznom. Biće apsolutni hit ove jeseni, bilo da ideš do grada, u restoran ili klub. And it’s a wrap!

modni trend jesen 2017 2 Novi trendovi za jesen koji će nas sasvim osvojiti
Comments