All Nighter- korektor koji će ti promenti život

Vodootporni korektor za potpunu pokrivenost All Nighter pruža besprekoran mat završni efekat koji će potrajati tokom celog dana i noći. Možete ga naneti bilo gde i postići neverovatan efekat. Naša ultra pigmentisana formula, koja se sasvim lako blenduje, kontroliše sjaj i prikriva sve nesavršenosti (uključujući i tamne krugove oko očiju) do 24 časa. A prelep, moderan mat završni efekat nikada ne deluje preterano. Rešenje za najveće probleme sa izgledom Vaše kože, korektor All Nighter hvata se u koštac sa svim onim problematičnim mestima koje je na licu najteže sakriti: tamnim krugovima, sitnim nedostacima i depigmentacijom na koži. Prekriva čak i tetovaže! Ova formula daje odlične rezultate u kombinaciji sa tečnim puderom All Nighter ili Naked Skin. Uz 6 dostupnih, precizno kalibrisanih nijansi od najsvetlijih do tamnih, korektor All Nighter ima rešenje za svaki ton kože.

All nighter concealer fairwarm Noviteti iz Urban Decaya koje ćeš sigurno voleti

POSTOJANA ŠMINKA:

Prednostima tečnog pudera All Nighter bili smo oduševljeni u toj meri da nismo mogli da dočekamo da ponudu proširimo i ovim korektorom. Kao i u slučaju tečnog pudera, i od korektora se zahtevalo da pokrije sve (i opstane u svakoj nevolji koju smo mogli i da zamislimo). Korektor All Nighter prikriva i vidljive posledice ludog provoda od prethodne noći. A naša vodootporna formula ostaje postojana sve do prvih zraka jutarnjeg sunca – bilo da ste na podijumu za igru u dupke punom noćnom klubu prepunom oznojenih tela ili se zateknete u nekoj specifičnoj situaciji kada ste izloženi velikom naporu. Osim toga, korektor All Nighter apsorbuje masnoću ne bi li koži podario predivan matiran izgled.

UZ MALO POSTIGNITE MNOGO:

• Korektor All Nighter je ultra pigmentisan. U tom smislu, prilikom isprobavanja, prethodno ga nanesite na svoju kožu, utapkajte i dozvolite da se u potpunosti osuši, da biste ustanovili njegovu istinsku nijansu pre nego što se odlučite za onu pravu. Ako ipak ne možete da odlučite između dve nijanse, prednost uvek dajte onoj svetlijoj.
• Dugotrajna formula pruža znatno veću pokrivenost nego korektor Naked Skin.
• Nema potrebe za nadograđivanjem ili nanošenjem više slojeva.
• Korektor All Nighter nanesite uvek tek nakon što prethodno stavite tečni puder. Naprosto nanesite sasvim malu količinu i nežno ga prstom utapkajte u kožu i dobijeni rezultati biće naprosto predivni!
• Uparite ovaj korektor sa tečnim puderom Naked Skin da biste postigli najveću pokrivenost tamo gde je ona najpotrebnija.
• Visokotehnološka mešavina polimera i humektanata (sredstva za zadržavanje vlage) obezbeđuje izrazito dugu besprekornu postojanost i sprečava da se korektor All Nighter slegne u fine linije i pore.
• Kao i u slučaju tečnog pudera All Nighter, ova formula poseduje blago raspršujuće pigmente koji zamagljuju nesavršenosti.

All nighter concealer mediumdarkwarm swatch Noviteti iz Urban Decaya koje ćeš sigurno voleti

Cena korektora All Nighter je 2.940,00 RSD

Comments