Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Prvi koraci vašeg mališana u “velikom svetu”, njegovi prvi drugari i prvi put kada se nalazi u većoj grupi vršnjaka sa kojima može da se igra i zajedno uči – sve se to dešava u vrtiću. Bez obzira na teškoće u prilagođavanju sa kojima se roditelji često suočavaju, ovakvo okruženje je za klince i klinceze zaista stimulativno, pa nije čudno što se biranju pravog vrtića posvećuje dosta pažnje. Međutim, ne smemo zaboraviti na faktor blizine – kako decu morate ostaviti i pokupiti u određeno vreme, izuzetno olakšavajuću okolnost predstavlja kada je vrtić u neposrednoj okolini kuće.

Stanari Belgrade Waterfront-a sada mogu da se u to jednostavno uvere, jer je sa radom počeo prvi vrtić u okviru novog centra grada – “Futurino”! On je otvoren u nedavno useljenoj stambenoj zgradi BW Vista, a mališani su u ovu “školicu” krenuli već početkom septembra. 

Wannabe vrtic e1571909720754 Novo mesto za prave dečije radosti!

U moderno opremljenom okruženju novog vrtića, svako dete uči u skladu sa sopstvenim interesovanjima, a uvek pomerajući granice svojih mogućnosti. Kako bi dečaci i devojčice bili opušteni i srećni, pažljivo su osmišljene tematske celine namenjene igri i različitim edukativnim aktivnostima, a velika terasa je idealna za igranje na svežem vazduhu kada vremenske prilike to dozvole.

Osim toga, prostor vrtića “Futurino” opremljen je savremeno dizajniranim nameštajem, prilagođenim potrebama dece raznih uzrasta i bogat različitim “Montesori” didaktičkim materijalima. Umirujući pastelni tonovi stvaraju ugodnu atmosferu za igranje i učenje, čineći prostor veselijim, a boravak dece još prijatnijim.

Wannabe vrtic 2 e1571909778438 Novo mesto za prave dečije radosti!

U vrtić će moći da idu kako deca koja žive u Belgrade Waterfront-u tako i njihovi drugari iz okoline, a osim njega, u okviru projekta će u narednom periodu biti otvorene i dve osnovne škole. Od ostalih dečijih “uživancija”, najmlađi već koriste nekoliko jedinstvenih dečijih igrališta duž Sava Promenade, a uskoro će im nove mogućnosti za igru otvoriti i park, veličine čak četiri fudbalska terena!

Editors choice