Na tek održanoj prezentaciji kozmetičke saradnje između Victorie Beckham i firme Violet Gray, pažnju medija su osim kozmetike, privukli i modni momenti. Tim povodom, događaju su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života, među kojima su se našle sestre Kim i Kourtney Kardashian. Zajednička fotografija koja je osvanula na društvenoj mreži Instagram, bacila je senku na sam povod ovog okupljanja, a glavnu reč dala stilu ovih moćnih dama.

Veče će ostati zapamćeno po promociji zajedničkog projekta biomedicinskog stručnjaka Augustinusa Badera i Beckhamove. Akcenat je na nezi i hidrataciji, stoga je noć prvenstveno bila usmerena na hidratantnu kremu kao proizvod neophodan za očuvanje kvaliteta naše kože. U novom poslovnom poduhvatu, ova modna ikona želi da zavlada svim segmentima lepote, uključujući wellness, negu i šminku. Victoria je nakon osvanjanja modne scene, krenula u pohod na svet lepote. Kreirala je šminku u kojoj nema ni govora o podmlađivanju i magičnom uklanjanju bora. Njena zamisao je da nam podari proizvode kojima ćemo postići izgled koji predstavlja najbolju verziju nas samih.

Luksuzne formule najpre dolaze u delu kozmetike namenje očima: svetlucave i mat senke, kao i snažno pigmentovani krejoni. Ovo naravno, savršeno ima smisla, jer je upravo smokey eye jedan od zaštitnih znakova poznate dizajnerke. Žena sa bezbroj uloga i lica, preuzeće novu: statusni simbol beauty industrije. Nije neobično da pop zvezde, jedna po jedna, počnu da izbacuju garderobu i šminku sa svojim potpisom, ali je broj zaista uspešnih veoma mali. Supruga nekadašnjeg fudbalera, koju je javnost prvo zapazila kao Spice devojku, izgradila je carstvo, koje će se vrlo verovatno sa mode, raširiti i na druge grane poslovanja. Uspeh njene kozmetičke linije najavljuje ogromno interesovanje publike, koja na njenom nedavno pokrenutom Instagram nalogu Victoria Beckham Beauty broji 163 hiljade pratilaca. Impresivno, čak i za nju!

Comments