Nova Max Original serija „I tek tako“ (And Just Like That), novo poglavlje kultne HBO serije „Seks i grad“, imaće premijeru 9. decembra na HBO GO-u, kada u ponudu stižu prve dve epizode. Nakon toga će svakog četvrtka u ponudu dolaziti po jedna nova epizoda, a biće ih ukupno deset. 

Od izvršnog producenta Majkla Patrika Kinga, serija „I tek tako“ prati Keri (Sara Džesika Parker), Mirandu (Sintija Nikson) i Šarlot (Kristin Dejvis) koje od uzbudljivog putovanja kroz komplikovanu stvarnost života i prijateljstva u tridesetima, zakoračuju u još komplikovaniju stvarnost života i prijateljstva u pedesetima.

U seriji glume i Sara Ramirez, Sarita Čodhuri, Nikol Ali Parker, Karen Pitman, Kris Not, Mario Kanton, Dejvid Ajgenberg, Vili Garson i Evan Hendler. Izvršni producenti su Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis, Sintija Nikson, Džuli Rotenberg, Elisa Zuricki, Džon Melfi i Majkl Patrik King. Scenario potpisuju Majkl Patrik King, Samanta Irbi, Rašna Fruhbom, Keli Gof, Džuli Rotenberg i Elisa Zuricki. Autor HBO serije „Seks i grad“ je Deren Star, a zasnovana je na istoimenom romanu Kendas Bušnel.

Novo poglavlje i premijera kultne HBO serije „Seks i grad e1637240125212 Novo poglavlje i premijera kultne HBO serije „Seks i grad“

O HBO EUROPE

HBO Europe donosi premijum televizijske kanale HBO i Cinemax, kao i usluge videa na zahtev HBO GO i HBO On Demand, putem ponude partnera operatera, ali i direktno korisnicima u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Moldaviji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Bosni i Hercegovini. 

HBO Nordic nudi pretplatu na premijum uslugu videa na zahtev direktno korisnicima, ali i putem partnera operatera u Švedskoj, Norveškoj, Finskoj i Danskoj.

Dodatne informacije potražite u pressroomu namenjenom upravo Vama: http://pressroom.hbo.rs.

Comments