Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Prvi studentski humanitarni fond Osmeh na dar organizuje šestu po redu novogodišnju akciju prikupljanja pomoći za najugroženiju decu sa teritorije čitave Srbije.

U okviru akcije koja će trajati do 23. decembra studenti će prikupljati novogodišnje paketiće i materijalnu pomoć (u vidu nastavnog materijala, slatkiša, igračaka) za ugrožene porodice i institucije koje brinu o siromašnoj, bolesnoj i deci s invaliditetom širom Srbije.

Aktivisti će svakog dana dežurati na Pravnom fakultetu u Beogradu, od 10 do 17 časova, a zainteresovane ljude dobre volje pozivamo da svojim skromnim doprinosima pomognu ovu akciju.

Фонд Осмех на дар Novogodišnja akcija humanitarnog fonda Osmeh na dar

Aktivisti će svakog dana dežurati na Pravnom fakultetu u Beogradu

Osmeh na dar želi da pomogne onima kojima je pomoć neophodna, da pokrene aktivizam kod mladih, da društvu skrene pažnju na probleme i pokaže kako uz malo volje, vremena i entuzijazma možemo da menjamo svet oko sebe.

Fond Osmeh na dar osnovan je u februaru 2009. godine od strane studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kao produžetak tradicionalne novogodišnje akcije koja traje još od 2006. godine. Njegovi ciljevi su pomoć ugroženim grupama (siromašnoj, bolesnoj i deci sa invaliditetom), a osnovni principi kojima se rukovodi u svom radu su solidarnost, transparentnost i politička neutralnost. U radu Fonda učestvuju studenti mnogih fakulteta Beogradskog univerziteta, kao i Univerziteta u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu.

Svakog radnog dana do 16h možete doprineti ovoj akciji donošenjem nastavnog materijala, slatkiša i igračaka aktivistima koji će dežurati na Pravnom fakultetu. Požurite, akcija traje do 23. decembra!

Editors choice