Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Prvi studentski humanitarni fond Osmeh na dar organizuje šestu po redu novogodišnju akciju prikupljanja pomoći za najugroženiju decu sa teritorije čitave Srbije.

U okviru akcije koja će trajati do 23. decembra studenti će prikupljati novogodišnje paketiće i materijalnu pomoć (u vidu nastavnog materijala, slatkiša, igračaka) za ugrožene porodice i institucije koje brinu o siromašnoj, bolesnoj i deci s invaliditetom širom Srbije.

Aktivisti će svakog dana dežurati na Pravnom fakultetu u Beogradu, od 10 do 17 časova, a zainteresovane ljude dobre volje pozivamo da svojim skromnim doprinosima pomognu ovu akciju.

Фонд Осмех на дар Novogodišnja akcija humanitarnog fonda Osmeh na dar

Aktivisti će svakog dana dežurati na Pravnom fakultetu u Beogradu

Osmeh na dar želi da pomogne onima kojima je pomoć neophodna, da pokrene aktivizam kod mladih, da društvu skrene pažnju na probleme i pokaže kako uz malo volje, vremena i entuzijazma možemo da menjamo svet oko sebe.

Fond Osmeh na dar osnovan je u februaru 2009. godine od strane studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kao produžetak tradicionalne novogodišnje akcije koja traje još od 2006. godine. Njegovi ciljevi su pomoć ugroženim grupama (siromašnoj, bolesnoj i deci sa invaliditetom), a osnovni principi kojima se rukovodi u svom radu su solidarnost, transparentnost i politička neutralnost. U radu Fonda učestvuju studenti mnogih fakulteta Beogradskog univerziteta, kao i Univerziteta u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu.

Svakog radnog dana do 16h možete doprineti ovoj akciji donošenjem nastavnog materijala, slatkiša i igračaka aktivistima koji će dežurati na Pravnom fakultetu. Požurite, akcija traje do 23. decembra!

Editors choice