Hotel Moskva NG 2024 letak A5 SRB PREDLOG 23 10 2023 PREDNJA STRANA Ovde se održava najglamurozniji novogodišnji branč u gradu   za kraljevski osećaj luksuza, otmenosti i prestiža

Ovde se održava najglamurozniji novogodišnji branč u gradu - za kraljevski osećaj luksuza, otmenosti i prestiža

Nova godina je iza ugla, što znači da je ostalo još samo malo vremena do konačnog odbrojavanja – ali i glamuroznih proslava! Ako i dalje nemate ideju gde biste mogli da izađete za praznike, ne brinite, jer je WANNABE MAGAZINE proverio sve gradske lokacije, pa vam donosi originalan predlog za najbolji provod u gradu novogodišnji branč koji donosi spektakularno iskustvo!

Jedan od najlepših praznika, Nova godina, predstavlja novu priliku, šansu da počnemo sve ispočetka, da sebe promenimo, učinimo boljim, zadovoljnijim, radosnijim. I dok pravimo detaljne planove za naredne mesece, zapravo, trebalo bi da svoje odluke počnemo da realizujemo odmah – da pronađemo fenomenalnu proslavu u gradu, na kojoj ćemo se nezaboravno provesti i u velikom stilu ušetati u 2024. godinu. Uostalom, sigurno znate za ono pravilo za sreću – da ne treba da čekamo savršen momenat, već da iskoristimo svaku priliku da sebi priuštimo nezaboravne trenutke!

Upravo zbog toga, savetujemo da iskoristite magičnu novogodišnju atmosferu u Beogradu i pronađete provod baš po svojoj meri! Ako još uvek niste odlučili gde ćete da idete tokom praznika, rešili smo da vam damo fantastičnu last minute ideju, koja će vas sigurno oduševiti!

Znate i sami – WANNABE MAGAZINE uvek zna gde je najbolji provod u gradu!

Ušetajte u 2024. godinu sa stilom, gracioznošću i dozom glamura - uz novogodišnji branč

Kako obično biva, u susret najlepšoj prazničnoj sezoni u godini, mnogi gradski lokali su se potrudili da osmisle jedinstvene praznične proslave – za zabavu, ples, uživanje u jedinstvenim gastro specijalitetima i osvežavajućim pićima. Jedan koji je uspeo potpuno da nas oduševi, i da nadmaši sva naša očekivanja, jeste Hotel Moskva, koji 1. januara 2024. priprema tradicionalni novogodišnji branč – u prostoru koji spaja tradiciju, bogatu kulturu, živopisni ambijent, otmeni stil i ukusne specijalitete.

Image Of Exterior Front Entrance Hotel Moskva Belgrade Serbia Ovde se održava najglamurozniji novogodišnji branč u gradu   za kraljevski osećaj luksuza, otmenosti i prestiža
3 4 Ovde se održava najglamurozniji novogodišnji branč u gradu   za kraljevski osećaj luksuza, otmenosti i prestiža

Tradicionalni novogodišnji branč za kraljevski osećaj luksuza

Moskva nije samo običan hotel, već jedno od najvažnijih istorijskih zdanja u centru prestonice. Njen enterijer je oduvek predstavljao jezgro grandioznih proslava, koje su priređivane u čast značajnih gostiju i događaja. Ovo čuveno mesto odiše specifičnim glamurom i autentičnim ambijentom, a sada i vi imate priliku da osetite magiju Hotela Moskva i uživate u jedinstvenom iskustvu tradicionalnom novogodišnjem branču.

Na dobro poznatoj lokaciji u gradu, ljubitelji kvalitetnog provoda imaće priliku da 1. januara dožive duh starog Beograda i 2024. godinu dočekaju sa stilom – uz nezaboravne uspomene. Svi posetioci će moći da, u raskošnom prostoru restorana, uživaju u novogodišnjem branču uz penušavo vino dobrodošlice, bogat izbor hrane na švedskom stolu i opuštajuć zvuk klavira i nastup dua violinistkinja, što će svekupno pružiti kraljevski osećaj luksuza, otmenosti, i prestiža.

Tradicionalni novogodišnji branč u Hotelu Moskva je zakazan za 1. januar, a dostupna su dva termina – od 13 do 15 časova i od 15 do 17 časova. Svoje mesto možete rezervisati pozivom na broj 069/84-20-449 ili slanjem poruke na mejl: events@hotelmoskva.rs.

HOTEL MOSKVA jelovnik korice PRIKAZ 1 PREDLOG 3 1 Ovde se održava najglamurozniji novogodišnji branč u gradu   za kraljevski osećaj luksuza, otmenosti i prestiža
03 Osnovna verzija loga. Simulacija zlatne boje tonskim prelazima Ovde se održava najglamurozniji novogodišnji branč u gradu   za kraljevski osećaj luksuza, otmenosti i prestiža

Više informacija o Hotelu Moskva možete saznati na zvaničnom veb-sajtu, kao i na Facebook i Instagram stranicama.

Comments