Zimski dani još nisu prošli, sve više naših prijateljica polako odlazi u vezu kojom se obavezuju na duže staze. Manje vremena izdvajaju za kafe, provode. Sindrom singl devojke polako se svodi na samo par devojaka u društvu. Nažalost pogađa baš nas. Dolazi i ta proslava, sređivanje od glave do pete, sa prijateljicama, koje nekad zna da nam oduzme i čitavu nedelju. Samo zbog jedne večeri. A onda dođe taj trenutak da se Deda Mraz zbuni i umesto ispod jelke pred samu Novu godinu ostavi nam dečka na samo par koraka od nas.

Slika 1.5 Novogodišnji dečko

Kad se najmanje nadate vaše želje se ostvare

Počinju slavlja i odbrojavaju se sati, a onda vas zaseni svetlo novogodišnjih osvetljenja i ugledate siluetu, čini vam se nestvarno. Udahnete duboko i zažmurite misleći da je samo priviđenje. A onda vam priđe taj divan nepredvidiv muškarac i pomislite da je to vaš novogodišnji poklon. Nekako se kockice sklapaju i pišu se nove stranice za sledeću godinu ispunjenu varnicama između vas dvoje. Započne se priča, kreće i taj ples. Poljubac da začini kraj.

Setite se scene filma “Petogodišnja veridba” (The Five-Year Engagement) i sve vas podseća na sam film. Što i treba da bude. Život je jedan film. Krene zabavljanje, druženje i svara se nova ljubav, neočekivana ljubav. Sviću januarski dani, praznici polako prolaze i sa njima čitava zavrzlama oko proslava. Budite se pored tog novogodišnjeg poklona i poklonite mu poljubac kao zahvalnicu zato što je došao u  pravo vreme. Da ste razmišljali koji će vam poklon najbolji biti ne biste ga se ni setili. Ima neka tajna veza, da li je zato što dobre devojčice dobijaju uvek poklon ili zato što ste jednostavno bili te sreće da naletite na njega, to verovatno ni nećete saznati. Sve u svemu, da li je to uopšte sada i bitno?

Izvor fotografija: allwomenstalk.com


Teodora Ninić probija led svaki dan radeći nešto novo u životu. Voli knjige, svoje prijateljice i kafe sa njima koje ne bi menjala ni za kakvu žurku. Greši što često prašta jer vidi uvek nešto dobro u ljudima. I dalje traži lika iz knjige.

Comments