Ako izuzmemo leto koje svi volimo zbog lepog vremena, mora i odmora, složićemo se da su prvi sledeći na listi “omiljeni deo godine”- novogodišnji praznici. Nove želje i planovi, proslave, svetlucave haljine I pokloni… puno poklona.  Šuškanje kesa, šarenilo i neizvesnost šta li je unutra raduju sve nas jer iako još uvek nije naučno dokazano, verujemo da će uskoro biti – ne postoji osoba koja ne voli poklone, ma koliko imala godina.

Ipak jedno je sigurno, poklonima ispod jelke najviše se raduju oni zbog kojih predstojeći dani postaju prava magija i beskrajno uživanje… klinci. Izričiti u tome šta vole a šta ne, neće ostaviti baš puno prostora da dobiju ono što im treba, već samo ono što žele, a na vama je je da ih ne izneverite, a brend Lena Petra Girlswear je tu da vam pomogne.

Kao i u kolekcijama koje su joj prethodile, najnovija kolekcija ovog brenda ,“Darling dot”, pomaže devojčicama da nauče da je od malih nogu važno iskazati i negovati lični stil i individualnost, pa čak i tokom igre!

Zbog svog unikatnog dizajna i odličnog kvaliteta, brend koji polako ali sigurno postaje sve popularniji kako među devojčicama tako i među mamama, je na vreme pred novogodišnje čarolije izašao sa novom kolekcijom koja pretvara naše najdraže klinceze u moderne Dizni princeze.

Haljinice, bluze, suknje, zanimljiva odela za devojčice, kao i duksevi i kaputići- sve je tu, spremno da magija počne. I svečani i opušteni, nestvarni i opipljivi, moderni a opet tako predivno poznati, novi komadi su sve što devojčica želi. Od nijansi delikatne roze, uz nežno plavu I golubije sivu, do najintenzivnije plave, paleta nove kolekcije oživljava magiju detinjstva i nesputanu imaginaciju. Njihov svet je čaroban I lep, i scena na kojoj mogu da budu šta god požele, a nova Lena Petra kolekcija je čarobno bibbidi-bobbidi-boo.

Zato ne propustite priliku da obradujete svoju mezimicu kako zaslužuje. Novu kolekcija jedinstvenog dizajnerskog brenda Lena Petra Girlswear za jesen/zimu 2017-18 “Darling Dot”, možete naći na sajtu lenapetra.com kao i na instagram stranici, a već sada je dostupna u novootvorenoj radnji za mališane  Kidsroom Concept, u Gospodar Jovanovoj 31, kao i u FAB living by Una concept store-u, na Vračaru, u Krunskoj 50.

nina 1 Novogodišnji praznici: odaberite pravi poklon za vašu mezimicu! nina 2 Novogodišnji praznici: odaberite pravi poklon za vašu mezimicu! nina 3 Novogodišnji praznici: odaberite pravi poklon za vašu mezimicu!
Comments