Broj 7

Vi ste odličan analitičar i filozof. Učite celog života i uvek ste u potrazi za nekim višim znanjem. Odlični ste u nauci, religiji i zanimaju vas sve duhovne stvari. Iako vam trenutni posao možda ne odgovara, vi nalazite način da analizirate svet i dolazite do novih saznanja.

Broj 8

Imate tu sposobnost da zaradite veliki novac. Ne volite da rizikujete i imate taj dar da prepoznate šta će uroditi plodom, a šta neće. Vaša fokusiranost i ambicija vodiće vas ka vodećim pozicijama u biznisu, radu u državi, pa čak i ka najvišim pozicijama u državnoj službi. U svakoj profesiji bićete prepoznati kao vođa i motivator.

Broj 9

Vi ste veoma humani i dobro biste se snašli u svakoj karijeri koja uključuje saosećajnost i društvenu pravdu. Vi brinete o tome da se i drugi dobro osećaju i budu uspešni. Ljudska prava, socijalni rad i imigraciona služba su mogućnosti. Kada su volonteri potrebni za bilo kakav posao, vi se prvi prijavljujete.

Ljubavna numerologija Šta zvezde kažu za tvoju vezu Numerologija: Koji je vaš idealan posao?

Broj 11

Vi imate master broj, koji je viši nivo broja 2. Vi imate sve karakteristike broja 2, ali na mnogo višem i duhovnijem nivou. Posvećeni ste pravdi i jednakosti i sve što želite je da načinite ovaj svet boljim mestom.

Broj 22

Vaš broj je viši novo broja 4. Vi ste toliko praktični da možete inspirisati veliki broj ljudi i pokrenuti ga. Stvarajući novi način rada ili obavljanja svakodnevnih zadataka, vi možete poboljšati živote ljudi. Imate moć da materijalni svet učinite mnogo duhovnijim.

Lenka Gatić

Comments