Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

3/4

Rođeni 5, 14, 23.

Vaš dar je komunikativnost. Mnogi pisci su rođeni pod ovim datumom. Veoma ste talentovani, ali naročito za govor i izražavanje rečima. Dobri ste i kao prodavci, marketing menadžeri, televizijski prezenteri, radio voditelji i slično. Imate lep glas i brzo razmišljate. Mana vam je što vam sve brzo dosadi. Ne plašite se promene, zapravo i volite da završite sa nekom obavezom i idete dalje. Volite slobodu, te vas mnogi mogu okarakterisati kao boema.

loveprettycoffeegirlcutehipster 3ac26f9488f02f8c5c89df2ca90f15fe h large Numerologija: Šta tvoj datum rođenja govori o tebi?

Rođeni 6, 15, 24.

Vi imate veoma saosećajno srce i puni ste ljubavi. Najbolje se osećate u svom domu, okruženi porodicom i preuzimate većinu poslova i brige oko familije. Na nekom nivou vama je neophodno da se osećate potrebnim. Potrebna vam je harmonija u životu. Dobar ste oslonac, odlični sa decom i životinjama. Pravi ste borac za pravdu, ali šta god da se dešava, vi ipak birate da vidite ono najbolje u ljudima.

Rođeni 7, 16, 25.

Vi ste pravi miks logike i intuicije. Racionalni ste i natprosečno inteligentni, sa darom za analizu i istraživanje. Učenje i generalno znanje veoma su važne stvari u vašem životu. Tražite istinu celog života, ali ste veoma skeptični i nemate baš poverenja u sve. Mudri ste, a privlačiće vas filozofija i duhovne nauke. Želite da spoznate dublji smisao života. Šarmantni ste, ali preferirate da budete sami u miru.

Editors choice