nyx cosmetics seeklogo Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete

Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete

IMG 8409 scaled Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete

Nikada ne potcenjujte moć obrva – detalja koji u trenutku može potpuno da izmeni vaš izgled! Obrve su već dugo u fokusu beauty sveta i odražavaju ključne trendove vremena u kom živimo. Upravo prema stilovima obrva pamtimo čitave epohe – osamdesetih su bile popularne čupave, devedesete su donele trend tankih obrva, a onda su opet zavladale punije, definisane obrve sa istaknutim lukom.

Danas, društvene mreže su doprinele tome da se trendovi menjaju brže nego ikad pre. Vraćaju se oblici koji su nekada bili popularni, a pojavljuju se i otkačeni načini sređivanja obrva, poput blajhanja.

Međutim, tri stila obrva trenutno su se izdvojila kao najpoželjnija, jer su najpogodniji za većinu žena. U zavisnosti od teksture, gustine i izgleda vaših obrva, možete da pronađete stil koji vam najviše odgovara – a mi znamo kako da ga postignete!

Pre nego što vam predstavimo najtemeljniji vodič za rekreiranje tri ključna stila obrva, naučićemo ponešto o svakom.

Precizne i uredne obrve

Ukoliko ne volite da eksperimentišete i želite izgled koji prevazilazi trendove, precizno definisan i uredan stil obrva je uvek siguran izbor. Ove obrve karakteriše jasna forma, zaglađena i popunjena tekstura, tako da izgledaju kao da ste tek izašli iz salona. Precizne obrve su beauty klasika, izgledaju profesionalno, a ipak se mogu lako rekreirati i kod kuće, uz odgovarajuće proizvode i nekoliko jednostavnih trikova.

obrva 1 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete

Pune i razbarušene obrve

Jedan od najnovijih trendova u svetu obrva je “čupavi” izgled, odnosno, razbarušena tekstura. Ovaj stil je postao zaštitni znak generacije Z, ali ga može rekreirati bilo ko. Ipak, potrebna vam je odgovarajuća debljina i dužina obrva, kako bi fluffy stil došao do izražaja. Naravno, za trendi, razbarušene obrve neophodni su i proizvodi koji će olakšati proces kreiranja.

OB 2 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete

Dramatične i guste obrve

Ukoliko su vaše obrve prirodno tamne i guste, ovo je idealan stil koji će u potpunosti da istakne njihovu lepotu. Proslavila ih je manekenka Cara Delevingne, zbog koje su brojne devojke počele da puštaju obrve da rastu kako bi dobile dramatičan izgled. Međutim, obrve mogu biti efektne i popunjene čak iako nisu preterano guste, naravno, uz pomoć makeup trikova koji će im dati drama queen vibes.

Sada je na jednom mestu detaljno objašnjeno kako da postignete svaki od tri najpopularnija stila obrva – u nastavku saznajte kako možete da dobijete savršen izgled bez mnogo muke!

OB 3 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
IMG 8456 scaled Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete

NYX PROFESSIONAL MAKEUP SCHOOL OF BROWS - VODIČ ZA SAVRŠENE OBRVE

NYX Professional Makeup je pokrenuo School of Brows, jedinstveni vodič pomoću kojeg imate priliku da brzo i lako postignete besprekoran izgled obrva, bez obzira na to koji stil odaberete. Bilo da su vaše obrve guste ili retke, tanke ili deblje, možete pronaći vredne savete i vrhunske proizvode koji će vam olakšati život.

NYX Professional Makeup je nedavno lansirao novitete za sređivanje obrva – u pitanju su inovativni proizvodi koji će doneti pravu revoluciju u vašu makeup rutinu. Takođe, već dobro poznati NYX Professional Makeup favoriti za obrve su dodatno poboljšani i sada su dostupni u novim nijansama.

Kroz NYX Professional School of Brows vodič saznaćete sve o novim i poboljšanim proizvodima za obrve – zašto svi bruje o The Brow Glue Instant Brow Styler lepku i Lift & Snatch! Brow Tint olovci, kao Thick it. Stick it! maskari, koja polako osvaja svet.

A tu su i već legendarne Micro Brow Pencil i Fill & Fluff Eyebrow Pomade – naučićete trikove da ove proizvode upotrebite na efektan način.

NYX Professional School of Brows otkriće vam koji tačno koraci i tehnike dovode do željnog izgleda ili stila obrva. Cilj je jasan: želimo da dobijete salonski, profesionalni izgled ispred svog ogledala!

Prođite sa nama kroz NYX Professional Makeup School of Brows vodič i otkrijte lak put do savršenih obrva.

nyx cosmetics seeklogo 1 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
IMG 3998 scaled Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
IMG 8484 3 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete

NYX PROFESSIONAL MAKEUP DUO ZA FIKSIRANE I POPUNJENE OBRVE

Šta god da planirate sa svojim obrvama – popunjavanje, iscrtavanje ili podizanje – postoji jednostavan trik da ih “pripremite” za dalji rad. U pitanju je korišćenje gela za obrve, što je makeup trik profesionalaca – a sada je dostupan i vama!

NYX Professional Makeup je ovog februara lansirao The Brow Glue Instant Brow Styler, koji je već postojao u transparentnoj varijanti, a sada smo dobili i četiri nove nijanse. 

Koristi se veoma lako – proizvod ima malu četkicu kojom je vrlo jednostavno začešljati obrve u pravcu u kojem želite. Formula je osmišljena tako da tekstura nije lepljiva, neće perutati obrve, a držaće ih u željenom obliku čak 16 sati**.

Ovaj proizvod je prvi korak u stilizovanju obrva – a odmah zatim, Lift & Snatch! Brow Tint olovka za obrve pružiće im pun izgled, jasnu definiciju i elegantan luk.

Lift & Snatch! Brow Tint je drugi korak za fiksirane i popunjene obrve. Olovka ima teksturu koja podseća na ajlajner, međutim, vrh je mnogo precizniji i pruža vam dobru kontrolu pokreta prilikom popunjavanja i iscrtavanja dlačica. Potrebna vam je samo mirna ruka i malo strpljenja!

Iscrtavanjem Lift & Snatch! Brow Tint olovkom možete da dobijete prirodni, ali i dramatičniji izgled obrva, u zavisnosti od toga da li ćete ih samo popuniti ili kreirati luk. Ova olovka sa vegan formulom* je osmišljena tako da nema razmazivanja, a dolazi i u 4 nijanse.

Lift & Snatch! Brow Tint olovka i The Brow Glue Instant Brow Styler gel čine savršen NYX Professional Makeup duo kojim počinje svako sređivanje obrva – to su dva proizvoda koja će vam na dnevnom nivou biti najkorisnija. Prvo začešljate obrve, a onda ih popunite i iscrtate, i to je to!

Međutim, kada želite da postignete drugačiji stil obrva, NYX Professional Makeup School of Brows vam donosi još tri odlična proizvoda, uz savete kako se tačno koriste – pročitajte u nastavku!

IMG 4073 scaled Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete

Efikasan trik za najpreciznije obrve

Kako biste rekreirali popunjen i uredan stil obrva, najvažnije je da imate dobru olovku za popunjavanje obrva, koja će biti precizna i kvalitetna. Uz ovo, ona treba da bude dobro pigmentovana i u nijansi koja će se stopiti sa prirodnom bojom vaše dlake, a poželjno je i da ima malu četkicu koja će vam poslužiti za dodatno raščešljavanje kako bi sve izgledalo još prirodnije.

Znamo i koja olovka za obrve ispunjava sve ove kriterijume – i više od toga! Micro Brow Pencil pruža najlakši način da postignete precizan i uredan stil obrva. Na proizvodu se sa jedne strane nalazi mikromehanička olovka, a sa druge četkica.

Prvi korak za precizne obrve je iscrtavanje i popunjavanje. Vrh mikromehaničke Micro Brow Pencil olovke je veoma tanak i osmišljen je sa ciljem da bude hirurški precizan – tako da je prilično lako da popunite retke delove obrva i rekreirate dlačice. Iscrtavanje je brzo i jednostavno – možete kreirati precizne, smele obrve ili prirodne, blago naglašene obrve, u zavisnosti od toga koliko snažno pritiskate olovku.

Možda će vam biti potrebno malo vežbe da usavršite pokret iscrtavanja dlačica, ali dizajn olovke će vam to maksimalno olakšati. Jednom kada nanesete olovku i dobijete precizan oblik obrve, budite sigurni da će sve stajati na mestu čitav dan. Micro Brow Pencil dolazi u 8 nijansi, formula je bogato pigmentisana i kremasta, a nije potrebno da vrh olovke zaoštravate. 

Drugi korak za precizne obrve je izjednačavanje tona i teksture. Sa druge strane olovke je četkica, pomoću koje možete dodatno da stopite olovku sa prirodnom teksturom obrva. Naime, ukoliko ste slučajno previše jako pritisnuli olovku, četkica služi da te delove raščešljate i na taj način dobijete ujednačene obrve. Posle iscrtavanja mikromehaničkom olovkom, četkica je tu da obrve lepo zagladite i dobijete besprekornu završnicu.

IMG 9795 scaled 1 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
nyx cosmetics seeklogo 1 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
IMG 4004 scaled Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete

Lak korak do savršeno razbarušenih obrva

Fluffy stil podrazumeva da obrve izgledaju razbarušeno, ali kao da se oko njih niste mnogo trudili. Možda vam deluje da taj neopterećen, trendi izgled punih obrva nije lako postići, ali tajna je u dobrom proizvodu i adekvatnoj tehnici iscrtavanja. 

Za to je idealna Fill & Fluff Eyebrow Pomade olovka za obrve  – jer je osmišljena upravo za razbarušene obrve! Pomoću ove olovke, obrve možete da popunite, definišete, ali i “podignete” u razigrani čupavi izgled

Sa jedne strane Fill & Fluff Eyebrow Pomade je olovka u obliku kapljice, a sa druge četkica koja je dosta gusta i ovalnog oblika.

Prvi korak za razbarušene obrve je popunjavanje. Nanošenje je veoma lako – prvo koristite olovku, tako što ćete laganim pokretima popuniti obrve. Primetićete da ćete dobiti malo čvršću teksturu obrva, što je efekat pomade, ali će vam upravo to olakšati dalji radi za dobijanje fluffy izgleda.

Drugi korak za razbarušene obrve je “podizanje” dlačica. Pomoću guste četkice sa druge strane, trebalo bi da svaku dlačicu “podignete”, jer je to ključ fluffy izgleda. Važno je da ovaj proces ne počnete sa vrha obrva, već da prvo pređete preko donjih dlačica, pa nastavite ka središtu, kako bi rezultat bio mekši i prirodniji.

Fill & Fluff Eyebrow Pomade olovka za obrve dolazi u osam matte nijansi, a ima kremastu formulu koja je ipak dovoljno gusta da dlačice “drži na mestu”. Razbarušeni izgled je još lakše postići zbog ugla vrha olovke.

IMG 4095 scaled Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
IMG 8435 scaled Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete

Brz način da maksimalno istaknete guste obrve

Ukoliko su vaše obrve guste i tamnije, prava ste srećnica – takav stil priželjkuju mnoge žene. Međutim, guste obrve treba “ukrotiti” i definisati, a to nije uvek lako. Ako želite da svaka dlačica bude na svom mestu i da prirodna gustina vaših obrva maksimalno dođe do izražaja, proizvodi gelaste teksture su pametan izbor. Čak i za ređe obrve, ove vrste proizvoda su poželjne jer dodaju na gustini.

Najbrži način da guste obrve ukrotite i postignete dodatnu punoću je Makeup Thick it. Stick it! maskara za obrve – magični proizvod koji ostaje jedan od najuzbudljivijih noviteta u beauty svetu. Ova maskara za obrve će učiniti da dlačice budu zaglađene i definisane i do 16 sati***, a celokupan izgled biće gušće i dramatičnije obrve. 

Thick it. Stick it! maskara za obrve sadrži vlakna biljnog porekla i daje vam gušći izgled obrva u samo nekoliko poteza četkicom. Možete sami birati koliko gust izgled obrva želite, pa na osnovu toga Thick it. Stick it! maskaru naneti u jednom, dva ili tri sloja. Uz ovu maskaru, koja dolazi u osam nijansi i ima vegan formulu*, vaše obrve će dobiti dramatičnu završnicu o kakvoj sanjate.

nyx cosmetics seeklogo 1 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete

NYX Professional Makeup School of Brows favoriti naše šminkerke

Šminkerka WANNABE tima, Nevena Ugrinov, podelila je svoje NYX Professional Makeup School of Brows favorite. Neveni su obrve omiljeni deo makeup rutine, a najviše ju je oduševila Micro Brow olovka za obrve.

“Ovo je vrlo precizna olovka kojom možete iscrtavati dlaku po dlaku, a ima i širok spektar nijansi”, kaže Nevena.

 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
111 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
222 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
333 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete

Drugi favorit naše šminkerke je The Brow Glue gel za obrve.

“I dalje su u trendu začešljane obrve. Ovaj gel koristim tako što prvo začešljam obrve u suprotnom smeru, pa onda u željenom obliku. Sjajno je što The Brow Glue sada ima četiri nove nijanse, što mi dodatno olakšava rad”, objašnjava Nevena.

IMG 4045 scaled Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
444 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
555 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
666 Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete

Najzad, kad ne želite da se primeti da ste na obrvama radili bilo šta, Nevena preporučuje Thick it. Stick it! maskaru za obrve.

“Samo tankom četkicom dopunite praznine”, njen je savet.

IMG 3987 1 scaled Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
AAA Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
BBB Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete
CCC Tri stila obrva trenutno vladaju svetom: Izaberite omiljeni i saznajte kako da ga brzo i lako postignete

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X