Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

H&M sa ponosom predstavlja prve fotografije KENZO x H&M kampanje koje je uradila legenda modne i muzičke fotografije Žan-Pol Gude, na kojima su Chance The Rapper, Iman i reperka Suboi. U kampanji se pojavljuje sedam poznatih zvezda iz sveta mode, muzike, umetnosti i aktivizma, a Chance, Iman i Suboi su ambasadori kolekcije čije su fotografije prve otkrivene. Gude je za potrebe kampanje koristio svoj lični umetnički pečat – ručno pravljene kolaže, od isečenih i ponovo spojenih fotografija, čime je istakao bogatstvo i karakter kolekcije.

kenzo 1 Objavljene prve fotografije koje je Žan Pol Gude uradio za KENZO x H&M kampanju kenzo 2 Objavljene prve fotografije koje je Žan Pol Gude uradio za KENZO x H&M kampanju kenzo 3 Objavljene prve fotografije koje je Žan Pol Gude uradio za KENZO x H&M kampanju

Zajedno sa prvim fotografijama kampanje, objavljena su i tri filma švedskog režisera Maksa Vitalija, sa intervjuima koje su dali Chance, Iman i Suboi. Cela KENZO x H&M kampanja, u kojoj se pojavljuju i svi ostali ambasadori kolekcije – Rozario Doson, Rjuići Sakamoto, Kloi Sevinji i Ickuahtl Martines, biće premijeno prikazana od 17. oktobra. Kolekcija KENZO x H&M biće dostupna od 3. novembra u prodavnici u Knez Mihailovoj ulici, kao i u više od 250 H&M prodavnica širom sveta.

Editors choice