Jedna od najvećih beauty grešaka, koju svaka devojka može da napravi, jeste da konturiše svoje lice na način koji je potpuno neprimeren njegovom obliku. Nije baš da na ulici ne srećemo takve devojke, zar ne? To nimalo ne čudi, s obzirom na činjenicu da je konturisanje, već neko vreme, apsolutni trend na beauty sceni, ali ne znaju baš sve devojke da ga primene na adekvatan način.

Proslavile su ga sestre Kardašijan, a s obzirom na efekte koji se njime postižu, on je za kratko vreme postao neizmerno popularan među svim drugim holivudskim lepoticama. Upravo zbog tolike njegove popularnosti, danas smo rešili da vam otkrijemo koji je način konturisanja najprihvatljiviji za vaš oblik lica.

Lice oblika dijamanta

Ukoliko je vaše lice oblika dijamanta, šminkom treba da naglasite jagodice i predeo kod slepoočnica. Tako ćete na najbolji mogući način naglasiti njegov oblik i učiniti da izgleda upečatljivo, a ujedno prekriti sve nedostatke. Ovaj oblik lica imaju lepotice poput Džesike Albe, Hale Beri i Bijonse, pa vam njihov način šminkanja može biti odličan izvor inspiracije.

lice oblika dijamanta 1 Oblik lica ti otkriva kako da ga PRAVILNO konturišeš (ILUSTRACIJE)

Srcolik oblik lica

Devojke koje krasi srcolik oblik lica, konture treba da urade na čelu, ispod jagodica i na bradi. Neke od poznatih lepotica sa ovim oblikom lica su Riz Viterspun, Kortni Kardašijan i Šarliz Teron, i one vrlo dobro znaju kako da šminkom naglase svoju lepotu. Sada ćete to umeti i vi!

lice u obliku srca 2 Oblik lica ti otkriva kako da ga PRAVILNO konturišeš (ILUSTRACIJE)
Comments