Ljubiteljke ruževa, za vas su najpoznatiji brendovi najavili pravo carstvo nijansi. Upotpunite vašu kolekciju omiljenom.

Najpopularniji make up proizvod za proleće pred nama će biti ruž. I to ne bilo kakav ruž, već onaj sa postojanim pigmentom i balzamom u svom sastavu. Pripadnice lepšeg pola zaslužuju negu pre svega.

KateMossDiorAddictSpring2011Campaign Obojite svoje usne novim trendy nijansama

Već smo najavili Chanel Coco Rouge, a uz njega ponosno stoji i Dior Addict, čije je zaštitno lice Kejt Mos. Još u oktobru je bio najavljen povratak Kejt Mos u Dior, ali niko nije mogao da pretpostavi da će kampanja biti ovako uspešna. Pogledajte novi Addict video.

Nova YSL linija ruževa nosi naziv Volupte Sheer Candy. Ruževi ove kolekcije će sadržati izuzetnu formulu koja neguje. Dostupni su u šest različitih nijansi: Coco Givré, Papaye Gelée, Pamplemousse Glacé, Grenade Suave, Mûre Exquise i Cerise Savoureuse.

Lancôme najavljuje ruž L’Absolu Nu i on će predstavljati svetliju verziju Absolute Rouge. Ova linija ruževa će sadržati vitamin E, a boja će biti postojana čitavih osam sati. Zaštitno lice ove kampanje je Kejt Vinslet (Kate Winslet).

Čitava Art deco Kisses kolekcija odiše ženstvenim i senzualnim nijansama. Kolekcija je dostupna širom metropola, a kritike na račun njenih kreatora su pozitivne.

ArtDeco Coral Kisses Collection for Spring 2011 products Obojite svoje usne novim trendy nijansama

Neke pripadnice lepšeg pola jednostavno ne obožavaju crveni ruž,ali potpuno isti osećaj ženstvenosti se postiže i bisernim sjajem. Maybelline NY – predstavlja 10 novih Color Sensational nijansi, sa bisernim sjajem. Formula pruža kremasti osećaj, a bitan sastojak je med.

maybelline1 Obojite svoje usne novim trendy nijansama

Počnite s poljupcima!


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan najnovijim beauty trendovima i neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments