Za sve one male radosti zbog kojih možemo da zahvalimo letu – duži dani, prelepi zalasci sunca, večere na balkonima i u baštama – postoji jedan problem sa kojim se svaka devojka suoči, a zove se “Šta sad da obučem?!”.  Šorts nije prikladan za kancelariju (ili za baš svaku priliku); imamo ograničen broj suknji i haljina, a i da se ne lažemo – volimo i leti da nosimo skinny jeans!

Međutim, šta da radimo ukoliko stalno ponavljamo autfit kombinaciju majica + jeans – i naravno prezasitili smo se iste?

Evo rešenja! Postoje kreativni načini da kombinuješ neke klasične komade na nov način, a bitno je samo da znaš u kojim materijalima ti neće biti prevruće! Najbolja stvar jeste što se ovaj autfit lako može “pretvoriti” od work-ready kombinacije do kombinacije za “piće u gradu”, a za nju su ti dovoljna svega 5 ključnih komada.

Sara Jovanović ti otkriva kako da ih kombinuješ. 

1 2 Obuci odmah: Interesantan layering trik za kada ti majica + jeans dosade!

Košulja veselog printa

Top na bretele + jeans? Već viđeno! Dodaj tome košulju zanimljivog printa, koju ćeš nositi ispod topa – i već imamo nešto drugačije i zanimljivo. Pravi modni znalci znaju da je ovaj jednostavan layering trik vrlo popularan među street style blogerkama jer zaista čini najobičniji stajling potpuno drugačijim!

Naš izbor je BYOUNG košulja sa pelikanima. 

3 2 Obuci odmah: Interesantan layering trik za kada ti majica + jeans dosade!

Top sa čipkom

Vodi računa da top koji nosiš uz ovu kombinaciju bude lagan i da naravno, bude lepršav. Strogo je “zabranjeno” da top deluje “zategnuto” preko košulje, već ceo gornji deo autfita treba da ima taj slobodan feeling. Takođe, izaberi top koji ima detalje od čipke.

Ukoliko te nakon posla očekuje piće sa drugaricama, košulju možeš jednostavno skinuti i za minut biti spremna za letnje veče u gradu!

Naš izbor je BYOUNG top na bretele.

Skinny jeans

Klasično i jednostavno, ali efektno!

Naš izbor su LTB farmerke.

2 2 Obuci odmah: Interesantan layering trik za kada ti majica + jeans dosade!

Aksesoari

Neka i torba i cipele koje izabereš budu u klasičnoj crnoj boji, ali neka se po nečemu ističu. 

Naš predlog su baletanke-sandale WERNER sa nitnima koje će dati punk edgy momenat celom look-u.

4 2 Obuci odmah: Interesantan layering trik za kada ti majica + jeans dosade!

Kao i mala crna DOCA torbica sa zanimljivim kaišem koji kombinuje lanac i kožu!

5 Obuci odmah: Interesantan layering trik za kada ti majica + jeans dosade!

Ceo autfit Sare Jovanović možeš pronaći Avangardia u  i Avangardia shoes maloprodajnim objektima u Srbiji, dok se u Beogradu njihova radnja nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra 98. Njihov sajt možeš posetiti na www.avangardia.rs, a ne zaboravi da ih zapratiš i na Facebook-u i Instagram-u.

Comments