U toku su Olimpijske igre, ali devojke koje ne vole i ne prate sport, ovaj jako popularan događaj mogu pratiti isključivo zbog – mode! Zvuči čudno? Pa, ako smo već rangirali reprezentacije na osnovu toga koja je najstilizovanija, zatim proučavale koje sportistkinje su najveće modne ikone među Olimpijcima, sada ćemo ispratiti i šta to Viktorijini anđeli Adrijana Lima i Alesandra Ambrosio ovih dana nose u Riju. Treba li naglašavati da je reč o trendi, atraktivnim kombinacijama koje ćemo rado “kopirati” celog leta?

Otmeno, elegantno i moderno! Adrijana Lima je napravila jednostavnu kombinaciju crne i smaragdno zelene boje i napravila pravi pogodak. Zato, dovoljno je da uz svoju jednostavnu crnu majicu i omiljene crne sandale ukombinujete pantalone u upadljivoj, jarkoj boji i dobićete kombinaciju savršenu za sve prilike. I da, ne zaboravite neki upadljivi nakit!

adrijana 2 Obuci se kao Adrijana Lima i Alesandra Ambrosio

Pantalone visokog struka i “crop” topovi su glavni hit sezone i Alesandra Ambrosio to vrlo dobro zna i – praktikuje! Ako ne volite sasvim crne kombinacije, neka vaš autfit bude osvežen prugama, tufnama ili drugim interesantnim dezenima. Osvežite kombinaciju zanimljivim odabirom aksesoara i izgledaćete kao prava devojka od stila, baš kao i Alesandra!

alesandra Obuci se kao Adrijana Lima i Alesandra Ambrosio
Comments