Kada pomislite na dobre odevne kombinacije, u glavi vam je verovatno moda Pariza, Londona, Njujorka… Pa, ne grešite uopšte. Ovo i jesu neki od najpoznatijih modnih centara koji nas svakodnevno inspitišu svojim street style izdanjima. A kako modne inpiracije za savršene kombinacije nikad nije dosta, pogledajte kako možete lako “iskopirati” stil devojaka vaših omiljenih modnih metropola.

Amsterdam

Grad u kome je sve dozvoljeno, ali ne samo u onom “nevaljalom” smislu, već i kada je u pitanju moda. Pa, ako je ovo grad slobode, zašto se ne biste oblačile sasvim slobodno, onako kako vi želite? Ukoliko vam se dopada ta ideja, budite smele i ponesite neobične printove, jarke boje i zanimljiv aksesoar, a sve to “smirite” jednostavnom frizurom i makar jednim jednobojnim odevnim komadom koji će sve što ste stavile na sebe “povezati”.

amsterdam Obuci se kao da šetaš ulicama Amsterdama, Berlina, Firence...

London

Devojke u Londonu najčešće nose jednostavne, ali ipak kombinacije koje privlače pažnju i deluju pomalo avangardno. Kombinujte crno i belo na neki zanimljivi ili neobični način, birajte neobične modele haljina ili torbi… Igrajte se. Bele pamučne čarape? Zašto da ne!

london Obuci se kao da šetaš ulicama Amsterdama, Berlina, Firence...

Berlin

Ukoliko vas inspiriše stil ovog nemačkog grada, birajte svedene autfite kao što su haljine jednostavnog kroja u kombinaciji sa upečatljivim aksesoarima. Mnogo nakita, originalne naočare i velike “vrećaste” torbe trebalo bi da budu vaš must have ove sezone ukoliko želite da se oblačite kao devojke sa ulica Berlina.

berlin Obuci se kao da šetaš ulicama Amsterdama, Berlina, Firence...
Comments