(Lažno) krzno oko vrata 

Nažalost, nije svaki period u godini pogodan za nošenje bunde i zato – u onim malo toplijim mesecima umesto bunde možete jednostavno nositi krzno oko vrata, koje će dodati na glamuroznosti vašeg kompletnog looka. Krzno preporučujemo da bude klasično belo, crno ili smeđe – kako bi se uklopilo uz većinu potencijalnih stajlinga koje biste mogli nositi. Nemojte se preterano igrati sa bojama kada je u pitanju krzno oko vrata.

Crveno, crno, zlatno

“Sveto trojstvo” retro boja za elegantne prilike su crna, crvena i boja zlata. Sada kada to znate, na vama je da pravite svoje omiljene kombinacije. Crvena haljina može biti pravi statement i može zameniti čak i malu crnu haljinu, a predlažemo da je uklopite uz crveni karmin, crne duge rukavice i obilnu količinu nakita. Verujte nam, nećete pogrešiti!

Pleteni odevni komadi za leto

Kao što smo već napomenuli, marama oko glave savršen je modni detalj za leto i putovanja (kojima se nadamo i koja nam veoma nedostaju), a maramu možete uklopiti uz savršeni, mini pleteni kombinezon, koji ćete strukirati efektnim kaišem po volji. Pleteni kombinezon će možda biti savršen izazov za vaše bake, koje bi vam ga mogle napraviti jer su ih verovatno i same sebi nekada plele.

Naglašen struk, široka ramena

Kada razmišljamo o retro silueti, u glavi su nam visoke, dugonoge devojke, uski strukovi i oštra, tek blago naglašena ramena – ostatak mode iz 80-ih. Zato, ako želite da izgledate kao glamurozna diva, preporučujemo vam da se odlučite za helanke, rolku i sako preko njih, koji ćete zatim strukirati kaišem sa velikom, efektnom i naglašenom kopčom.

Jednodelni kupaći i nakit na plaži

I za kraj, pored klasičnih bikinija, možda biste se ovog leta mogli odlučiti i za jednostavan, jednodelni kupaći kostim, sa možda zanimljivim bretelama u jednoj boji –  crnoj, beloj ili crvenoj. I naravno, ne zaboravite – naočare za sunce i nakit su must have i za plažu, kao i za bilo koju drugu priliku! Naravno, na plaži ne morate nositi preterano vredan nakit od plemenitih materijala, ali bižuterija može biti zamena za njega – pa se zato okitite i uživajte!

Naslovna fotografija: instagram.com/annarvitiello

Jovana

Comments