Kako nam se Nova godina bliži, sve nas više “trese” praznična euforija, ali nas i hvata panika zbog toga što još uvek nismo našle adekvatnu odevnu kombinaciju za novogodišnju noć.

Srećom, u eri društvenih mreža i modnih blogova imamo mogućnost da idealnu kombinaciju pronađemo na internetu, jer su se brojne holivudske trendseterke već pripremile za najluđu noć u ovoj godini. Jedna od njih je i Loren Konrad, koja je, zajedno sa sajtom “Who What Wear”, objavila seriju fotografija na kojima nosi svečanu garderobu, idealnu za predstojeće praznike.

Pogledajte koje je odevne kombinacije Loren Konrad odabrala za novogodišnju noć.

Džemper i šljokičava suknja

Loren ističe da je kombinacija džempera i šljokičave suknje idealna za sve one devojke koje će Novu godinu čekati u kućnoj atmosferi. Reč je o kombinaciji koja nije previše glamurozna, ali koja je dovoljno elegantna da bi se nosila i u novogodišnjoj noći.

obucite se kao loren konrad za praznike 1 Obucite se kao Loren Konrad za praznike

Krzno i čipka

Ponesite u novogodišnjoj noći veličanstvenu bundu, uz koju ćete uklopiti seksi haljinu napravljenu od crne čipke. Osim što je ženstvena, ova kombinacija je ujedno i vrlo fanki, pa će biti odličan izbor ako Novu godinu dočekujete u nekom klubu.

obucite se kao loren konrad za praznike 2 Obucite se kao Loren Konrad za praznike

Glamurozna koktel haljina i metalik cipele

Koktel haljina metalik tonova, uklopljena sa metalik cipelama, odličan je izbor za sve devojke koje će Novu godinu dočekati u svečanoj atmosferi. Odlučite se za haljinu klasičnog i jednostavnog kroja, jer će joj sam materijal dati potreban sjaj i glamurozan efekat.

obucite se kao loren konrad za praznike 3 Obucite se kao Loren Konrad za praznike

Slojevita haljina i oksford cipele

Ako želite da se osećate prijatno u novogodišnjoj noći, a da ujedno izgledate veoma elegantno, onda je pravi izbor za vas slojevita haljina i svima dobro poznate oksfordice. Osim što su veoma udobne, ove cipele predstavljaju odličan način da se izdvojite u masi, gde god se nalazite.

obucite se kao loren konrad za praznike 4 Obucite se kao Loren Konrad za praznike

Jaknica i skinny džins

Klasično krojena jaknica je odličan odevni komad koji može dati potpuno drugačiji pečat svakoj odevnoj kombinaciji. Ako je uparite sa nekom lanenom bluzom i modelom skinny džinsa možete postići zaista fenomenalan izgled, koji je idealan i za novogodišnju noć. Dovoljno je samo da vašu odevnu kombinaciju upotpunite glamuroznim salonkama i izgledaćete savršeno.

obucite se kao loren konrad za praznike 5 Obucite se kao Loren Konrad za praznike

Kožna jakna i suknja napravljena od čipke

Kombinovanjem ženstvene suknje napravljene od čipke i kožne jakne možete na pravi način istaći vaš izgled. Ako uz to još ponesete i soknice i kratke čizme, bićete primećene gde god da se pojavite.

obucite se kao loren konrad za praznike 6 Obucite se kao Loren Konrad za praznike

ZANIMLJIVO:

Odaberite za sebe savršen model cipela za novogodišnju noć.

Zablistajte u punom sjaju u novogodišnjoj noći!

Izvor fotografija: whowhatwear.com

Jasna Đorđević

Comments