Nije ni čudo što se na kraju svake godine prave liste najstilizovanijih poznatih parova. Jednostavno, u Holivudu je savršen izgled postao imperativ, pa poznati parovi sve češće unajmljuju stiliste čiji je jedini zadatak da njihove odevne kombinacije usklade za sve prilike i sve svečanosti. Zato i ne čudi što poznati parovi izgledaju taaako dobro i tokom večernjeg izlaska, jer su njihove odevne kombinacije uvek seksi, drugačije, stajliš, i potpuno fenomenalne. Pogledajte koje smo poznate parove danas izdvojili, jer smo upravo u njihovom izgledu pronašli inspiraciju.

Krisi Tajgen i Džon Ledžend

Krisi Tajgen i Džon Ledžend jedan od trenutno najstilizovanijih poznatih parova. U čemu je tajna njihovog odevanja? Pre svega u tome što njih dvoje usklađuju svoje odevne kombinacije, ali tako da nikada ne budu identično odeveni, već da svakoj od njih daju lični pečat. Osim toga, Krisi i Džon usklađuju boje, ali nikada prenapadno, tako da on ili ona imaju detalj u boji koja je dominantna u njihovoj autfitu.

stil poznatih parova kao inspiracija 1 Obucite se kao poznati parovi za večernji izlazak (GALERIJA)

Fergi i Džoš Damel

Fergi je prava seks bomba, pa zato ne čudi što njen suprug Džoš Damel želi da tokom večernjeg izlaska upravo ona bude u centru pažnje. Međutim, i uprkos tome što pored svoje supruge izgleda pomalo neuglađeno, Džoš Damel uspeva da svojim odevnim kombinacijama parira svojoj supruzi.

stil poznatih parova kao inspiracija 2 Obucite se kao poznati parovi za večernji izlazak (GALERIJA)
Comments