10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Kada kažemo Pariz – u glavi nam je stil. Kada kažemo Parižanke – u glavi su nam jednostavnost, prefinjenost i lepota. Da li i vi zavidite ovim ženama na njihovoj savršenosti? Uh, dobro je, nismo jedine!

Zaista, ako nas iko može naučiti svemu što se tiče dobrog izgleda i besprekornog stila, onda su to upravo Parižanke. Pa, možda je vreme da dobro razmislimo o čuvenom pariskom šiku, stanemo ispred ormara, ugledamo se na Parižanke i – izbacimo sve što je višak. Dakle, pripremite se za totalni makeover!

Manje je više!

Mi često volimo da koristimo ovu “izreku” ali ne zato što je, kao, mnogo “kul” već zato što je sasvim tačna! Parižanke i, generalno, dame od stila znaju da će uvek najbolje i najefektnije izgledati upravo u krajnje jednostavnim i svedenim kombinacijama. Jednobojnim. Sve najminimalnije moguće. Bez suvišnih detalja i ukrasa. Eventualno, svoj autfit možete osvežiti zanimljivim, ali ne prenapadnim formama, karnerima, slojevima… To će vam obezbediti malo razigranosti.

parizanke 1 Obucite se kao PRAVA Parižanka

Crno, crno, crno

Možda deluje monotono i dosadno, ali Parižanke zaista nose samo crno, eventualno sivo i baš ponekad belo. I opet da ponovimo, jednostavno, minimalistički. Pa, to je tajna njihovog stila! Ukoliko više volite svetle ili jarke nijanse, samo napred, ali za pravi pariski stil bi ipak trebalo da idete u drugom pravcu. Isprobajte, možda vam se i dopadne!

parizanke 2 Obucite se kao PRAVA Parižanka

Editors choice