5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Kada kažemo Pariz – u glavi nam je stil. Kada kažemo Parižanke – u glavi su nam jednostavnost, prefinjenost i lepota. Da li i vi zavidite ovim ženama na njihovoj savršenosti? Uh, dobro je, nismo jedine!

Zaista, ako nas iko može naučiti svemu što se tiče dobrog izgleda i besprekornog stila, onda su to upravo Parižanke. Pa, možda je vreme da dobro razmislimo o čuvenom pariskom šiku, stanemo ispred ormara, ugledamo se na Parižanke i – izbacimo sve što je višak. Dakle, pripremite se za totalni makeover!

Manje je više!

Mi često volimo da koristimo ovu “izreku” ali ne zato što je, kao, mnogo “kul” već zato što je sasvim tačna! Parižanke i, generalno, dame od stila znaju da će uvek najbolje i najefektnije izgledati upravo u krajnje jednostavnim i svedenim kombinacijama. Jednobojnim. Sve najminimalnije moguće. Bez suvišnih detalja i ukrasa. Eventualno, svoj autfit možete osvežiti zanimljivim, ali ne prenapadnim formama, karnerima, slojevima… To će vam obezbediti malo razigranosti.

parizanke 1 Obucite se kao PRAVA Parižanka

Crno, crno, crno

Možda deluje monotono i dosadno, ali Parižanke zaista nose samo crno, eventualno sivo i baš ponekad belo. I opet da ponovimo, jednostavno, minimalistički. Pa, to je tajna njihovog stila! Ukoliko više volite svetle ili jarke nijanse, samo napred, ali za pravi pariski stil bi ipak trebalo da idete u drugom pravcu. Isprobajte, možda vam se i dopadne!

parizanke 2 Obucite se kao PRAVA Parižanka

Editors choice