Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Kada kažemo Pariz – u glavi nam je stil. Kada kažemo Parižanke – u glavi su nam jednostavnost, prefinjenost i lepota. Da li i vi zavidite ovim ženama na njihovoj savršenosti? Uh, dobro je, nismo jedine!

Zaista, ako nas iko može naučiti svemu što se tiče dobrog izgleda i besprekornog stila, onda su to upravo Parižanke. Pa, možda je vreme da dobro razmislimo o čuvenom pariskom šiku, stanemo ispred ormara, ugledamo se na Parižanke i – izbacimo sve što je višak. Dakle, pripremite se za totalni makeover!

Manje je više!

Mi često volimo da koristimo ovu “izreku” ali ne zato što je, kao, mnogo “kul” već zato što je sasvim tačna! Parižanke i, generalno, dame od stila znaju da će uvek najbolje i najefektnije izgledati upravo u krajnje jednostavnim i svedenim kombinacijama. Jednobojnim. Sve najminimalnije moguće. Bez suvišnih detalja i ukrasa. Eventualno, svoj autfit možete osvežiti zanimljivim, ali ne prenapadnim formama, karnerima, slojevima… To će vam obezbediti malo razigranosti.

parizanke 1 Obucite se kao PRAVA Parižanka

Crno, crno, crno

Možda deluje monotono i dosadno, ali Parižanke zaista nose samo crno, eventualno sivo i baš ponekad belo. I opet da ponovimo, jednostavno, minimalistički. Pa, to je tajna njihovog stila! Ukoliko više volite svetle ili jarke nijanse, samo napred, ali za pravi pariski stil bi ipak trebalo da idete u drugom pravcu. Isprobajte, možda vam se i dopadne!

parizanke 2 Obucite se kao PRAVA Parižanka

Editors choice