Bali – božanstveno ostrvo, smešteno između ostrva Java na zapadu i Lomboka na istoku je turističko odredište koje treba posetiti. Poznato po dobrom odmoru, luksuzu i odličnim kompleksima vila i hotela, zovu ga i ostrvo bogova i hramova. Zvuči primamljivo, zar ne?

Na ovom divnom ostrvu smešten je kompleks vila pod nazivom „Alila Villas Soori“ – ekskluziva sa pet zvezdica. Raj za oči i dušu, kompleks je smešten duž jugozapadne obale Balija, nedaleko od čuvenog ostrva – hrama Tahan Lot. Ovaj očaravajući kompleks se sastoji od 48 arhitektonski savršenih vila sa zasebnim bazenima. Neodoljiv pogled na Indijski okean, prelepe peščane plaže i zelena pirinčana polja – „Alila Villas Soori“ vam pruža moderan i luksuzan odmor uz totalnu privatnost i mir. Ovaj turistički kompleks, okružen egzotikom, mirisnim cvećem i azurno plavim morem, idealan je za venčanja i nezaboravne trenutke u vašim životima. Ako ste za hedonizam u svakom smislu te reči, onda je ovo pravo mesto za vas. Ovde ćete uživati i prepustiti se svojim čulima. Ovo je svakako destinacija koju treba posetiti, zato ćemo pokušati da vam kroz fotografije dočaramo delić lepote ovog raja.

139 Očaravajući Bali

Pogled iz bazena na luksuznu vilu

228 Očaravajući Bali

Savršen pogled na peskovitu plažu

323 Očaravajući Bali

Očaravajući ambijent

423 Očaravajući Bali

Odmor sa stilom

517 Očaravajući Bali

Opuštajuća zelena pirinčana polja

615 Očaravajući Bali

Pravo iz vile u bazen – ništa lepše

711 Očaravajući Bali

Raj na zemlji

811 Očaravajući Bali

Upravo venčani


Nataša Mitić je diplomirani pravnik, autorka bloga Nataly’s Glamour amour. Voli modu, Italiju, proleće i fado pevačicu Marizu. Inspirisana dobrom fotografijom i knjigama, veruje u horoskop, i kao i svaki jarac vrlo je ambiciozna i uporna u smišljanju i realizovanju svojih životnih ciljeva.

Comments