Otkako je prvi “Ocean’s 8” trejler ugledao svetlost dana, odmah smo znali da ovaj film nikako ne može da bude loš! Pa, pazi ti samo tu ekipu: Sandra Bulok, Kejt Blanšet, En Hatavej, Rijana, Helena Bonam Karter, Mindi Kejling, Sara Polson, Awkwafina… Sve sjajne žene na jednom mestu u sjajnoj priči koju smo volele i kada su u glavnim ulogama bili naši lepotani Džordž Kluni, Bred Pit i Met Dejmon, u muškoj verziji filma.

Ukoliko još uvek nisi pogledala film (ne krivimo te, premijere su i dalje u toku, ne moraš baš da budeš među prvima), hajde da zajedno (još jednom) pogledamo trejler.

Prvi utisak? Pa, ako bismo se fokusirale samo na modu – fenomenalna je! Ali ako misliš da je kostimografija sjajna, čekaj samo da vidiš kako su se naše zvezde obukle na dosadašnjim premijerama! Crveni tepih je, pa slobodno mogu da kažem, goreo!

Prva premijera je protekla u znaku dugih i vrlo efektnih haljina od kojih je svaka bila posebna na svoj način. Doduše, Kejt je morala da se istakne pa je tako odabrala zanimljiv model odela koji je, kako se čini, savršeno ispratio tematiku filma. Hej, pa je l’ govorimo o moćnim ženama ili šta?!

P.S. Prelistaj Instagram album! 

Verovatno i sama možeš da pretpostaviš da je Rijana (očekivano?) privukla svu pažnju i to haljinom koju dežurne šaljivdžije upoređuju sa crvenim kupusom ili sličnim lisnatim povrćem, a možda čak i sa nekom hobotnicom tipa Ursula… Uglavnom, Rijana zaista jeste mogla mnooogo bolje (seti se samo njenih ranijih veličanstvenih izdanja sa crvenog tepiha), ali sa druge strane, pevačicu zaista baš briga šta mi mislimo o njenom modnom izboru jer je svakako navikla da nas iznenađuje i šokira svojim kombinacijama i, jednom rečju, čini da se o njoj danima priča. Upravo zato joj se svi potajno i dive, hteli to da priznaju ili ne. Što bi se reklo, “it’s ugly, until Rihanna decides it’s not”. Molim lepo.

Comments