Prethodne tekstove iz serijala “Od A do Š” možete pročitati ovde.

Još jednu stranicu leksikonskih pitanja popunjava autorka bloga “Anja’s Runway”. Uživajte u dozi stila i mode.

Ti u tri reči

Kreativna, ambiciozna, nasmejana.

Dizajner

Oh, ne… izdvojiti jednog prosto je nemoguće! Na samom vrhu omiljenosti svakodnevno se smenjuju.

Odevna kombinacija za sva vremena

Savršeno skrojeno odelo, sa muškim šmekom u ženskoj varijanti! Uz dobre cipele i odličan nakit!

Visoke potpetice ili baletanke?

I visoke potpetice i baletanke… i sandale i platforme… i japanke i patike… i bose noge!

anja 2 Od A do Š: Aleksandra Stančić, modna blogerka

Uvek aktuelni modni predlozi na adresi: anjasrunway.blogspot.com

Torbe

Sve dok su spremne da prime gomilu stvari koje nosim sa sobom! Potpuno sam luda za clutch torbicama u najrazličitijim bojama. Manija je počela divnim Céline torbicama, pa American Apparel, a onda je sjajna, presjajna Endi (Andy) napravila svoju i pokazala nam na koji način kroz DIY projekat na svom blogu “Style Scrapbook”. Moje su u fazi sastavljanja! Trenutno ne ispuštam iz ruku srebrnu H&M Fashion Against AIDS torbu. Volim je najviše!

Nova crna je…

…uvek crna! Dobro ustoličena na svom prestolu! Jarke neon boje, koralna sa šerpaplavom i narandžastom, crvenom i zelenom ove sezone ozbiljno napadaju! …ali ona odoleva, uvek crna, jaka, sofisticirana i postojana. Njeno veličanstvo!

Da moraš da kupuješ u samo jednoj prodavnici, to bi bila…

H&M! Mislim da je to savršen spoj cene i kvaliteta. Nije postojao trenutak kada sam izašla iz ove radnje sa “pih” izrazom na licu. Hm… možda je to samo zato što je nema kod nas… dovedite nam H&M u Srbiju! Čisto da probam!

Najukusniji slatkiš

Ooooo… pa ja živim na slatkišima! Od čokoladica i gumenih bombona, preko penastih kremova sa svežim voćem do rastopljenih čokolada pomešanih sa hrskavim keksom i sladoledom, od tetkine malina torte preko šampita do čokoladnog suflea.

Gadgets

Fotoaparat, telefon, laptop, ipod shuffle!

Najdivnije mesto na svetu

Plaže grčkih ostrva, plavetnilo morske vode, vedro nebo, palme, hladno piće i ljudi koje volim! Beograd. I Berlin. I uvek sa ljudima koje volim!

anja knitwear+ Mango parka Timberland shoes 15 Od A do Š: Aleksandra Stančić, modna blogerka

Anjin blog je omiljeni kutak mnogim ljubiteljima mode

Restoran i kafić

Obožavam meksičku hranu, tako da “Burito” i “Zapata” – uvek sam za! Volim “Beton halu”, “Šeher”, kao i “AnderBar”. Bilo bi savršeno da radi i preko dana, ne bih mrdala!

Na muzičkoj top listi u samom vrhu je…

Uh… pa to se stalno menja… i ima tu svašta! Gentleman, on je nekako uvek tu!

Omiljeni mejkap proizvod

Labelo pure&natural – mint&minerals! Max Factor Mastertouch korektor!

Parfem koji koristiš ovih dana…

Chanel Chance

Inspiracija

Inspiracija je svuda i uvek! U ljudima, okruženju, mirisima, pogledu, dodiru, u pričama, putovanjima, novim mestima, ali i onim starim, zaboravljenim, pa ponovo otkrivenim, u sećanjima… Inspiracija je uvek neki novi početak! U poslu kojim se bavim uvek poželjna, prisutna, bez nje se ne može… naučeni smo da je pronalazimo, hvatamo, pretačemo u nešto novo, opipljivo.

Savršeno veče

…kada mi srce drnda!

“Najveći luksuz”

Maštam o kući sa ogromnom baštom, zelenilom i cvećem, ležaljkama i ljuljaškama na obali omiljene plaže, najdražeg mora! Hm… i jahta… da plovim najdražim morem.

“Najmanji luksuz”

Svaki tren proveden baš ovde… i ovaj trenutak i onaj što sledi… ruka u ruci, pogled, poljubac, osmeh, kafa sa prijateljima, sladoled pauza, miris proleća, leta, reke, novih gradova… i uvek Beograd!

Počasno mesto u tvojoj modnoj biblioteci zauzima…

Svi ti sjajni blogovi kako strani tako i domaći bez kojih ne počinjem dan! I među njima naravno Frashionby Marina! Sjajan blog, sjajne ideje koje nikada ne miruju… verujem da ste načuli nešto o njemu. Marina je moj prijatelj, neko ko je uvek tu… zajedno dolazimo do ideja, maštamo i RINGeRASTIČNO se zabavljamo.

Omiljeni modni citat

Samo omiljeni citat. “Život nije o tome kako pronaći sebe. Život je o stvaranju sopstvene ličnosti.” Džordž Bernard Šo (George Bernard Shaw)


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments