Da li ti se ikad desilo da si jako dugu kosu drastično skratila i onda ti je porasla do jako čudne dužine i izgleda užasno? Niti je dugačka, niti je kratka, feniranje nema poentu, ništa ti se ne sviđa… E onda je pravo vreme za bob frizuru srednje dužine!

Bob je ponovo aktuelan, a u prilog tome govori i činjenica da ga polovina Holivuda nosi! Još ako je u pitanju trenutno omiljena poznata ličnost, pa taj hairstyle istog trenutka postaje najveći hit u beauty svetu i stvara svojevrsnu epidemiju bob frizura!

Ne samo da možeš da se ovako ošišaš, već možeš čak i da ubaciš neku novu boju kako bi ti kosa izgledala još bolje – ako već eksperimentišeš sa kosom, eksperimentiši do kraja! Po koji pramen ti neće mnogo škoditi, naročito ako se trenutno osećaš kao da si usred životne tranzicije. I znaj da nisi jedina koja je na raskršću koje se gotovo odmah odražava na tvoju frizuru – mnoge poznate ličnosti su tokom najvećih životnih promena menjale prvenstveno svoju frizuru i birale upravo bob, što daje određenu simboliku ovom vidu hairstylea.

Naj od naj, ovo su bob frizure koje ove sezone želimo da iskopiramo!

Anna Wintour

Ne postoji legendarniji hairstyle od bob frizure urednice američkog Voguea, Anne Wintour. Ona ovu frizuru nosi već decenijama i nema nameru da istu i menja.

Kaia Gerber

Ćerka legendarne Cindy Crawford i jedan od najtraženijih modela današnjice Kaia Gerber ponosno nosi svoju bob frizuru. Njena prirodna boje kose je upotpunjena posvetljenim krajevima koji joj dodatno ističu lice.

Rachel Stevens

Britanska pevačica Rachel Stevens je savršen primer bob frizure srednje dužine. Osim što želimo da iskopiramo njen lični stil koji je fantastičan, njena bob frizura u kombinaciji sa par svetlijih pramenova izgleda jednako odlično.

Lily James

Glumica Lily James već duži vremenski period nosi klasičnu bob frizuru, a bonus poene dobija zbog “messy” boje kose koja izgleda savršeno!

Kerry Washington

Glumica Kerry Washington ti daje odličan primer kako možeš da stilizuješ svoju bob frizuru. Par modernih šnala u kombinaciji sa bogatim talasima su pun pogodak za ovu sezonu!

Kim Kardashian-West

Ako je nešto u trendu, samo čekamo da neka od sestara iz porodice Kardashian-Jenner to i ponese. Ovog puta je ovaj hairstyle ponela Kim, kojoj zaista savršeno stoji.

Comments