Prethodna decenija donela nam je pregršt zanimljivih trendova. U nekima smo uživali, odmah im se priklonili, neke smo u širokom luku zaobilazili, neke smo i te kako ismevali, a nekima smo bili oduševljeni i nikada se nismo usudili da im se priklonimo. Sada, kada je sve to za nama, vreme je da ih sagledamo iz sasvim drugog ugla. Možda će ti se učiniti da si bezrazložno neke trendove otpisala, ali nemoj se iznenaditi ukoliko se pronađeš u najgorim trendovima koji su dominirali prethodne decenije. Vreme je da krenemo da se prisećamo svega što nas je snašlo i svega što nas je obradovalo i “začinilo” nam život:

Najbolje: Maxi ešarpa 

Ogromne ešarpe su definitivno ono što smo voleli u prethodnoj deceniji. Šalovi su uglavnom krakti, dok se u maxi ešarpu možemo celi umotati i to smo definitivno radili. Ovih ešarpi je bilo u raznim bojama i dezenima i – i dalje su aktuelne. Mnoge devojke ih nose i preko kaputa, tako da, pored toga što su funkcionalne ove ešarpe su pravi fashion momenat.

Najbolje: Komadi sa jednim karnerom 

Verovatno jedna od najseksepilnijih stvari koje nam je donela 2012. godina bili su komadi sa jednim karnerom. Neverovatno je koliko je ovaj trend zaživeo samo zbog toga što je bio originalan, a u isto vreme veoma funkcionalan. Haljine i majice sa jednim karnerom na sredini isticali su sve ono što treba da se istakne, a u isto vreme prikrivali ono što je trebalo da ostane skriveno.

Najbolje: Čizme preko kolena 

Ne planiramo da odustanemo od ovog trenda. Svaka devojka će izgledati sexy u ovim čizmama i uvek jedva čekamo da dođu zimski meseci kako bismo ih ponovo aktivirale. Ako se mi pitamo, ovaj trend će potrajati bar još jednu deceniju.

Najgore: Patike sa platformom 

Definitivno nešto najgore što je moglo da nam se dogodi u prethodnoj deceniji bile su patike sa platformom. I žao nam je ako si ih i ti nosila, ali takva je trenutno situacija. Koliko god noga izgledala duže i vitkije u njima ovo je ipak modni promašaj decenije. I brojne poznate ličnosti priklonile su se ovom trendu, tako da nemaš razloge da budeš smorena.

Najgore: Festivalski način odevanja 

Previše boja, šljokica, različitih materijala, napadan nakit i sve to u kežual prilikama. Ovaj trend je 2010. godine počeo da dominira i to uglavnom leti. Sada kada se osvrnemo – nije nam uopšte prijatno.

Najbolje: Opuštenije i šire haljine 

Ako nam je nešto dobro donela ova decenija to su šire haljine, koje su nas u potpunosti opustile. Obožavamo da ih nosimo, jer prikrivaju sve što treba da se sakrije i što mi želimo da ostavimo sakriveno, a pritom veoma lepo stoje i ističu svaku našu i damsku, ali i kežual crtu.

Najbolje: Slip haljine 

Ove haljine su toliko sexy da ćemo ih još decenijama nositi, ako što su ih poznate svetske dive nosile i decenijama pre nas. Ovo je jedna od najidealnijih haljina za glamurozni izgled. Ova decenija omogućila nam je da ove slip haljine nosimo i u sasvim opuštenim prilikama.

Najgore: Uske pantalone u boji 

Ove pantalone definitivno ne mogu da se uklope i nikako i ni na kome ne izgledaju fashion. Pokušali su mnogi da ih iznesu, ali to nikako nije išlo. Neka ovaj trend zauvek ostane u deceniji za nama.

Najgore: Mini sunčane naočare 

Na listi najgorih trendova našle su se i mini sunčane naočare. Nije da nismo iznenađeni, nekome su i dobro stajale, međutim, situacija je takva da ih mnogi ne žele u narednoj deceniji.

Comments