Ako ste vi jedna od onih dama koja uveče osmisli i pripremili odevnu kombinaciju za sutrašnji dan onda svaka čast. Ali čak i vama je potrebno malo inspiracije kada već provereno “belo” gledate u svoj ormar i razmišljate kako nemate šta da obučete. Ili vam je jednostavno većina komada već dosadila i više vam ne dolazi do pameti kako da ih kombinujete a da to nije već viđena kombinacija.

Ukoliko vam radno mesto dozvoljava da budete u odevnim komadima od teksasa onda imamo odličan predlog za vas. U pitanju je kombinacija u kojoj biste mogle da provedete dan od jutra do mraka a da se niti jednog trenutka ne osetite kao da ste neadekvatno obučene. Ukoliko pripadate drugoj kategoriji kada na poslu postoji određeni kodeks oblačenja, onda će vam naš predlog dobro doći za bilo koje druge prilike tokom vikenda.

Ukoliko volite spoj teksasa i kože onda smo na pravom putu da vas obradujemo. Predlažemo da posetite butike Fashion Company i u nekoliko radnji u gradu pronađete idealnu kombinaciju.

Ovog puta odlučili smo se za Levis haljinu od teksasa. Model ove haljine je sličan teksas košulji i kroj prilično ravan ali pošto ćemo u ovom autfitu želeti da naglasimo struk onda ćemo staviti tanak Diesel kaiš da nam oblikuje figuru. Kaiš je ukrašen kamenčićima u boji što predstavlja odličan spoj uz haljinu i ostale komade garderobe koje smo izabrali za vas. Teksas haljina je kreirana tako da vam bude udobno u njoj tokom celog dana, a pritom izgleda veoma šik kada se iskombinuje na sčedeći način.

haljina i kais Od jutra do mraka u TRENDI kombinaciji
Comments