Ubrzo pošto je Rijana (Rihanna) postala najpopularnija izvođačica na sajtu VEVO, njen bivši dečko Kris Braun (Chris Brown) takođe je ostvario značajan uspeh, dostignuvši milijardu pregleda na ovom video servisu. Ubedljivo najgledaniji spot (146 miliona) ima pesma “Look At Me Now”, koju je izveo zajedno sa Basta Rajmsom (Busta Rhymes) i Lil Vejnom (Lil Wayne), dok se na drugom mestu nalazi prelepa balada “With You” sa 131 milion pregleda.

Chris Brown slika Od kako sa RiRi ponovo šeta, Chris Brown naprosto cveta

Sve uspešniji Kris na jednom od nastupa

Ovaj uspeh dodatno je motivisao Krisa da se posveti radu na novom albumu pod naslovom “Fortune”. Kako producent Dejvid Baner (David Banner) najavljuje, “Fortune” će vratiti ljude u klubove i promeniti način na koji mnogi doživljavaju RnB muziku. Kris je pre nekoliko dana premijerno objavio drugi singl sa novog albuma, pod naslovom “Turn Up The Music”. Naime, uveliko radi i na spotu za ovu pesmu koji će mu zasigurno pomoći u osvajanju druge milijarde pregleda. Krisu želimo sreću, a vi uživajte u prvom singlu sa novog albuma.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments