blue couple Od kolevke pa do groba probleme pravi Mali Radojica

Dragi dnevniče,

Moram danas sa tobom da podelim jednu mušku temu. Zapravo muški problem.

Znaš kada praktiuješ neobavezan seks a ne veze, i onda može ovako rasejanom da ti se dogodi neku devojku nazvati pogrešnim imenom tokom savršenog seksa i …

Ne, ne. Ne vredi. Moram ipak od početka.

Znaš kada se zaglaviš u nekoj vezi koja baš i nema nikakvog smilsla, ali ti se k’o za inat zakačiš za nju k’o smrt za babu. I tako se trudiš, razumeš razna sranja, daješ drugu, treću, stotreću šansu svojoj ženki koja “ne zna šta hoće, ali zna šta neće”. Na kraju ti pukne film i oteraš je tamo odakle je došla.

Čim je oteraš ona se “probudi”, opseda te ostatak života i “kapira” kako je užasno pogrešila. I naravno neće nikad više, samo ako joj daš tu “stočetvrtu” šansu.

Međutim, tebe već uveliko boli muškost za nju i njena “shvatanja svega”, jer si se bacio na terapiju. Terapija je jednostavna, kao antibiotik, i uglavnom se naziva promiskuitetom. Leči sve tipove sranja.

Nikom ne polažeš račune, nikome se ne pravdaš, ne dokazuješ ništa. Kad ti je do seksa, zapravo kada više ne možeš da se kontrolišeš, pošto ti je do seksa svakih osam sekundi (po nekom istraživanju) praktikuješ neku slobodnu i zainteresovanu “kombinaciju”.

Ljudi obično pogrešno kapiraju kombinaciju, pa misle da je to susret dva kamena koji to kao i svako drugo kamenje rade hladno i bez emocija. A to nije istina. Kombinacija je esencija svega dobrog što jedna veza može da pruži. Seksa i …, zapravo samo seksa.

Za razgovor postoje prijatelji, za beskrajnu ljubav postoje kućni ljubimci, loše navike se mogu nadomestiti brzom hranom, drogom, alkoholom, novac ostaje samo tebi i tako.

Ja sam moj dnevniče na toj terapiji već godinama. Ne mogu da kažem da mi ništa ne fali, ali … ništa mi ne fali. Radim kad, šta i sa kim god hoću. I takva praksa nema praktično ni jednog prirodnog neprijatelja. Zapravo jedini veliki neprijatelj takve akcije unutrašnji dijalog.

Baš tako, dijalog koji vodiš sam sa sobom tokom takvog sexa. Ako te to napadne tokom koitusa budi srećan ako se sutra probudiš sa oba oka u glavi. Klasičan problematični unutrašnji dijalog tokom koitusa izgleda ovako. Skoro je stigla do orgazma. Sada bi bilo dobro da je pozovem po imenu, to unosi dodatnu intimizaciju u odnos, i poboljšava seks. Samo da mi se namesti. Da ne uletim u pola vrištanja. Evo je …

Ali šta ako mi izleti neko drugo ime? Kakav sam idiot ne bi me čudilo da sada odvalim neko ime. Tako bih sve upropastio.
(ona se čuje ispod tebe) “to, to, tako … ”

Čoveče kako glupe misli imam. Stvarno bih sada mogao reći nešto lično sa njenim imenom … Ne, ja sam budala. Promašiću ime.
Zašto uopšte razmišljam o ovoj temi? “Tako, samo tako nastavi …”

Jebote koja sam ja budala. Sada kakav sam kreten, počeće da mi se smenjuju ženska imena kroz misli .”Nastavi, samo nastavi …, je l’ tebi prija?” Uh sranje, znao sam. Postavila je pitanje da bih joj se obratio po imenu. Ćutaću. O ne. Evo ih imena. Jelena, Marija, Jovana, Ana … “Tako … nisi mi odgovorio, je l’ ti ok ovako?”

… Nevena, Sandra, opet Marija, Izabela. Izabela? Tako mi se ‘ladno zvala profesorka srpskog. Kako mi je to sad palo na pamet? “Ja tebe kao da ne privlačim?” Ćutaću. Misliću na muška imena. Petar, Mitar, Mile, Radojica. Radojica? Čoveče pa ja sam prso. Mali Radojica i četrdeset razbojnika, Izabela me pola godine maltretirala sa Malim Radojicom …

“Ja tebe ne privlačim, spustio ti se.”

Pa naravno da se spustio kada mislim na Malog Radojicu. Ona se izvlači ispod tebe, i počinje.

– Šta je sa tobom?
– Klinci pod nokte?
– Molim!?
– Ništa.
– Kako ništa? Kakvi klinci o čemu ti govoriš?
– Ništa.
– Odogovori mi, ne pravi me budalom.
– Rekao sam klinci pod nokte.
– Kakvi klinci pod nokte? Šta ti to znači?
– Znači da su Malo Radojici zabijali klince pod nokte.
– Dok ja svršavam ti razmišljaš o tome što su malom Radojici zabijali klince pod nokte?
– Nije tako kao što izgleda. To je zbog Izabele.
– Koje Izabele!?
– Moje profesorke srpskog.
– Ti si manijak i ja sad idem, a ti obriši moj broj.
– Čekaj. Mogu da objasnim.
– Objasni.
– Ne budi bukvalna. Ne mogu da obasnim. Samo hoću da kažem da nije tako …
– Sve najbolje kretenu i zbogom!

Moj dnevniče, fetiš seksi kostima profesorke srpskog i taj Mali Radojica mi komplikuju život još od osnovne škole.

Preuzeto iz: “Besmislenog dnevnika jednog H8-era”.


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima. Amitz je takođe i autor“Besmislenog dnevnika jednog H8-era”.

Comments