Spomenik prirode “Straža” nadomak Vršca će od 28.og do 30.og jula biti epicentar vrhunskog provoda, izuzetne produkcije i scenografije, kao i poznatih svetskih psytrance izvođača iz Čilea, Austrije, Belgije, Nemačke, Norveške, Velike Britanije, Hrvatske, Makedonije i Srbije. A netaknuta priroda, prelepa šuma, kampovanje i kupanje u bistroj reci Karaš, dodatno će učiniti ovaj festival neodoljivim za posetioce!

W.O.L.F 2017 (Way Of Life Festival) na veoma inovativan način promoviše Srbiju u svetu, predstavljajući njen duh kroz drevnu simboliku snažne divlje životinje – vuka. Vuk je često kroz istoriju bio svojevrsna personifikacija srpskog naroda i oličenje njegovog duha. Simbolika je jasna i podrazumeva jak, nesputan karakter, potrebu za slobodom, nepokornost, nepokolebljivost, ali i pripadnost kolektivu, mudrost i superiornu inteligenciju.

WOLF 2017 Od ove godine i Vršac ima svoj muzički festival   WOLF 2017!

Na W.O.L.F-u će nastupiti veliki svetske psytrance izvođači DigiCult, Goasia, Boom Shankar, Bitkit, Tropical Bleyage, Pulsar, ali mnogo drugih globalno poznatih izvođača kao što su Spirit Architect, Carina, Aioaska, BPM, Sarmati, Champa, Tristate, Opsy. Ceo lineup možete pogledati na www.wayoflifefest.org

WOLF visual Od ove godine i Vršac ima svoj muzički festival   WOLF 2017!

Pored muzičkog programa, posetioci će moći da uživaju u raznim umetničkim prezentacijama, performansima, u kupovini unikatnog nakita, odeće, umetničkih radova i rukotvorina… Biće tu žonglera, umetnika sa vatrom, slikara, akrobata, umetnika koji crtaju kanom, dizajnera… Uživaće se i u alternativnim vežbama u prirodi i masažama pogodnim za poboljšanje telesnog zdravlja, kao i u tradicionalnim i inostranim jelima i specijalitetima, zdravim napitcima, voćnim salatama…

Wolf fire Od ove godine i Vršac ima svoj muzički festival   WOLF 2017!

Ali to nije sve! Ovaj festival je postao internacionalno prepoznatljiv zbog jedne potpuno originalne ideje – da spoji avanturističke sportove i muziku u jedan događaj. Zvuči nerealno, ali tako je. U sklopu W.O.L.F avanture posetioci će moći da se oprobaju u kajakingu, airsoftu, paintballu, streljaštvu, a takođe i u nekim laganijim sportskim aktivnostima kao što su odbojka, frizbi, plivanje… Ova kreativna kombinacija je oduševila inostrane ljubitelje festivala i oni dolaze, jer tako nešto nisu videli nigde u svetu do sada.

wolf 4 Od ove godine i Vršac ima svoj muzički festival   WOLF 2017!
Comments