5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Od ove godine i Vršac ima svoj muzički festival – WOLF 2017!

Od ove godine i Vršac ima svoj muzički festival – WOLF 2017!

1/2

Spomenik prirode “Straža” nadomak Vršca će od 28.og do 30.og jula biti epicentar vrhunskog provoda, izuzetne produkcije i scenografije, kao i poznatih svetskih psytrance izvođača iz Čilea, Austrije, Belgije, Nemačke, Norveške, Velike Britanije, Hrvatske, Makedonije i Srbije. A netaknuta priroda, prelepa šuma, kampovanje i kupanje u bistroj reci Karaš, dodatno će učiniti ovaj festival neodoljivim za posetioce!

W.O.L.F 2017 (Way Of Life Festival) na veoma inovativan način promoviše Srbiju u svetu, predstavljajući njen duh kroz drevnu simboliku snažne divlje životinje – vuka. Vuk je često kroz istoriju bio svojevrsna personifikacija srpskog naroda i oličenje njegovog duha. Simbolika je jasna i podrazumeva jak, nesputan karakter, potrebu za slobodom, nepokornost, nepokolebljivost, ali i pripadnost kolektivu, mudrost i superiornu inteligenciju.

WOLF 2017 Od ove godine i Vršac ima svoj muzički festival   WOLF 2017!

Na W.O.L.F-u će nastupiti veliki svetske psytrance izvođači DigiCult, Goasia, Boom Shankar, Bitkit, Tropical Bleyage, Pulsar, ali mnogo drugih globalno poznatih izvođača kao što su Spirit Architect, Carina, Aioaska, BPM, Sarmati, Champa, Tristate, Opsy. Ceo lineup možete pogledati na www.wayoflifefest.org

WOLF visual Od ove godine i Vršac ima svoj muzički festival   WOLF 2017!

Pored muzičkog programa, posetioci će moći da uživaju u raznim umetničkim prezentacijama, performansima, u kupovini unikatnog nakita, odeće, umetničkih radova i rukotvorina… Biće tu žonglera, umetnika sa vatrom, slikara, akrobata, umetnika koji crtaju kanom, dizajnera… Uživaće se i u alternativnim vežbama u prirodi i masažama pogodnim za poboljšanje telesnog zdravlja, kao i u tradicionalnim i inostranim jelima i specijalitetima, zdravim napitcima, voćnim salatama…

Wolf fire Od ove godine i Vršac ima svoj muzički festival   WOLF 2017!

Ali to nije sve! Ovaj festival je postao internacionalno prepoznatljiv zbog jedne potpuno originalne ideje – da spoji avanturističke sportove i muziku u jedan događaj. Zvuči nerealno, ali tako je. U sklopu W.O.L.F avanture posetioci će moći da se oprobaju u kajakingu, airsoftu, paintballu, streljaštvu, a takođe i u nekim laganijim sportskim aktivnostima kao što su odbojka, frizbi, plivanje… Ova kreativna kombinacija je oduševila inostrane ljubitelje festivala i oni dolaze, jer tako nešto nisu videli nigde u svetu do sada.

wolf 4 Od ove godine i Vršac ima svoj muzički festival   WOLF 2017!

Editors choice