S vremena na vreme nas zainteresuje kako se to provodi britanska kraljevska porodica, i taman kada počnu da nam nedostaju, oni nas obraduju serijom novih fotografija, obraćanjem javnosti, ili se ponovo sporečkaju među sobom. Nismo previše investirani u njihove živote, ali nam pojedine stvari ne mogu promaći, baš kao i četrdeseti rođendan vojvotkinje od Kembridža – Kate Middleton.

Četrdeseti rođendan

Vojvotkinja je svoj četrdeseti rođendan proslavila uz photo shooting koji nam je podario tri portreta iz bajke. Portreti su fotografisani u prostorijama Kensington palate i prikazuju vojvotkinju u njenom dobro prepoznatljivom harizmatičnom duhu. Ovaj viktorijanski portret fotografisao je veliki italijanski fotograf Paolo Roversi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Prvi crno-beli portret prikazuje Kate Middleton kako nežno gleda u daljinu. Fotografija izgleda kao da je naslikana na platnu. Na njoj je vojvotkinja zanosnija nego ikada. Vojvotkinja je pozirala u beloj haljini Alexandra McQueena sašivenoj od kombinacije veoma fine svile i tila, koja je vezana u mašne sa obe strane. Mašne su savršeno postavljene, ostavljajući utisak da im je prirodan položaj upravo na ramenima princeze. Biserne minđuše se naziru kroz njenu gustu talasastu kosu. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Drugi potret prikazuje Kate Middleton u upečatljivoj crvenoj haljini koja ima samo jedan pufnasti rukav. Kosa joj je zabačena pozadi, otkrivajući joj lice i osmeh koji nam je svima dobro poznat. Haljina je san svih ženskih snova jer, pored toga što je donji deo pufnast i pada u krupnim valovima, sadrži i džepove! Izgleda da se i Middleton slaže sa TikTok trendom 2021. u kom se devojke bore za to da svaki odevni komad ima primerenu dubinu džepova.

Comments