Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Već danima govorimo o trendovima i svemu onome što nam nova sezona donosi kao aktuelnosti kada je moda u pitanju. No, malo ćemo se danas pomeriti od trendova u pravcu ka najbitnijoj priči, a to je šta najbolje stoji određenoj građi tela. Svi će deliti mišljenje da trendovi ne vrede ništa kada ne pristaju vašoj građi, te da je najbolje i najmodernije upravo ono što vam dobro stoji i u čemu se dobro i udobno osećate. Pripremajući se za jesen i zimu, pomažemo vam da odaberete pravi kaput za sebe.

Građa peščanog sata

Ukoliko imate građu koju popularno nazivamo peščanim satom, onda ste definitivno neko ko ju je sigurno zavoleo pojavom Kim Kardašijan koja je ovakvu građu učinila popularnom. Uzak struk, upečatljive obline, čine da se mora dobro razmišljati o modelima koje možete poneti. Vi imate sreće, bar kada su kaputi u pitanju. Možete za sebe odabrati bilo koji, s tim što oni koji imaju pojas i malo se šire pri dnu, mogu da vam stoje najbolje, te bi možda njih i trebalo da birate.

Odaberi savršeni kaput prema svojoj građi Odaberi savršeni kaput prema svojoj građi

Editors choice