Na našu nesreću i veliku žalost, ne možemo da nosimo baš svaku frizuru koju vidimo i koja nam se svidi na prvi pogled. Kao što nam, opet na nesreću i veliku žalost, ne stoji ni svaka suknja ili haljina ili bilo koji drugi komad garderobe na koji smo se baš nameračile da ga kupimo. Mislim, ono, možemo mi da nosimo sve što poželimo, ali na sopstvenu odgovornost i rizik da izgledamo smešno.

Ipak, ukoliko želite da nosite samo ono što vam dobro stoji i što ističe vašu lepotu, onda poslušajte naše savete, za početak, kada je frizura u pitanju.

Dakle, koja frizura odgovara vašem obliku lica?

Ovalno lice

Vama, srećnicama, stoji sve. Kao i ultra zgodnim devojkama. Za vas nema pogrešnih izbora, hvala nebesima. A ako želite da izgledate maksimalno dobro, odlučite se za ravnu kosu srednje dužine, blage talase ili, ako volite kraću kosu, bob.

ovalno Odaberi savršenu frizuru za sebe prema obliku lica

Okruglo lice

Okruglo lice bi trebalo da vizuelno izdužite, zato nikako nemojte kratiti kosu na dužinu iznad vaše vilice. Prvo pravilo. A drugo pravilo jeste da odaberete odgovarajuću frizuru i to ili dugu ravnu kosu, frizuru sa dugim šiškama koje ćete nositi na stranu ili dugi, talasasti rep.

okruglo Odaberi savršenu frizuru za sebe prema obliku lica
Comments