Nedelja popodne, odličan film na televiziji, u pozadini neka muzika za opuštanje, a vi ležite na dvosedu u staroj trenerci. Ako bi poželeli da izmenite ovu “sliku” pronađite za sebe savršenu garderobu za “lenčarenje”. Pitate se o čemu pričamo?! Onda ste među retkima koji još nisu čuli za “LEJZI“!

Danica i Lika su kreatori zanimljivih jednodelnih pidžama, poznatih kao onesie, kao i zanimljivih čarapa koje na sebi nose etiketu ovog brenda. One su nam otkrile kako su došle na ideju da prave ovakvu garderobu sa specifičnom namenom, po čemu se ona razlikuje, kao i kako se može nabaviti. Takođe, saznali smo da nam spremaju nešto novo za leto.

lejzi 2 Wannabe intervju: Danica i Lika, osnivači brenda LEJZI

WANNABE MAGAZINE: Kada ste shvatili da je tržištu potrebna specijalna garderoba za izležavanje?

DANICA I LIKA: Kada smo planirale odmor sa drugaricama, htele smo da kupimo svima po jedan onesie, da odemo na planinu i da se zajedno odmorimo od obaveza. Tada smo shvatile da se takva vrsta “pidžame” ne može naći kod nas, i jednog kišnog popodneva na kafi rodila se ideja o “LEJZI”-ju.

Pojam dokolice danas ima negativnu konotaciju, a mi želimo da ovim brendom (“lejzi”- na engleskom lazy znači lenj) pokažemo da nema ništa loše u tome da se nakon napornog dana, posvetite sebi i svojim željama.

lejzi carape1 Wannabe intervju: Danica i Lika, osnivači brenda LEJZI

Po čemu se kroj vaših jednodelnih pidžama razlikuje od ostalih?

Pre svega, materijali su posebni i veoma udobni. Imamo deblju varijantu koja podseća na ćebiće za bebe, i tanju koja prija telu i kada je vruće i kada je hladno. Smatramo da smo uspele da udovoljimo svima koji žele da budu lenjivci, u udobnim odevnim predmetima “za po kući” ( mada ne nužno, obe šetamo kučiće u njima po kraju ).

U čemu ste vi provodili nedeljna popodneva ispred televizora dok niste osmislili svoju liniju garderobe?

Danica: Ja sam se umotavala u svoje ćebe koje je od istog materijala kao i moj LEJZI iz kojeg sad ne izlazim.

Lika: To su uglavnom bile stare majice i trenerke za fizičko, koje nakon gimnazije nemaju nikakvu svrhu. Meni je moj LEJZI zamenio i pidžamu i sve stvari koje se nose po kući.

Comments