Brojni odevni komadi moraju da se usklađuju sa građom tela, te da se vodi računa o tome na koji način ih nosite i stilizujete, da na kraju ne bi “radili” protiv vas, odnosno, kako se ne bi dogodilo da prikriju ono što je dobro na vama, a naglase ono što baš i ne biste svima da pokažete. No, postoje i oni koji će savršeno pristajati svakoj devojci, nebitno kakve građe, kilaže ili godine bila, a koji su to, vreme je da otkrijete upravo sad.

Strukirana haljina

Često se misli da mogu da je nose samo devojke koje su veoma mršave, međutim, ovakva jedna haljina učiniće svakako da izgledate vitkije, što je dobar izbor za sve devojke. Ukoliko imate neki višak kilograma, to lako možete sakriti nekim pojasom preko struka, te je problem rešen.

Odevni komadi koji će savršeno izgledati na svakoj devojci Odevni komadi koji će savršeno izgledati na svakoj devojciTop majice

Ovo je jedan od trendova koji je u poslednje vreme postao veoma popularan. Iako je negde logično da se pomisli da će ovakav model majica i bluza stajati samo vitkijim devojkama, kada su oversize i kada se kombinuju uz neku jaknu, džemper i pantalone, savršeno pristaju i devojkama koje su punije.
Odevni komadi koji će savršeno izgledati na svakoj devojci3 Odevni komadi koji će savršeno izgledati na svakoj devojci

Pencil suknja

Jedan od basic komada kada su ženski garderoberi u pitanju svakako je jedna ovakva suknja. Iako je najbolja u kombinacijama visokih, vitkih devojaka, jer tako najbolje sva njena lepota i gracioznost dođu do izražaja. No, i pored toga, sasvim dobro stoji i devojkama koje su punije, uz neku malo širu košulju, salonke, svaka devojka će izgledati u njoj atraktivno i lepo.

Odevni komadi koji će savršeno izgledati na svakoj devojci4 Odevni komadi koji će savršeno izgledati na svakoj devojci
Comments