Brojne trendove nam je donela ova jesen, a neke od njih ćemo tek videti i poneti tokom zime. Neki od njih su se izdvojili i postali odmah veoma voljeni, dok neki još uvek pronalaze put do ženskih garderobera. Međutim, brojni trendovi su dali naznaku svog nastajanja još tokom leta, pa smo izdvojili one koji su dobili veliku pažnju, a tek će modni svet osvojiti i postati popularni.

Vraćamo se crnoj boji i baggy bluzama, posebno sa rolkom oko vrata koja nije sasvim uska, već nešto opuštenija i ležernija. Čini se da će ovo biti komad koji će mnoge dame poželeti da imaju već narednog proleća ili već sada, jer se odlično uklapaju u elegantnije autfite.

Odevni komadi i kombinacije koje osvajaju svet mode Odevni komadi i kombinacije koje osvajaju svet mode

O ovom, dosta neobičnom trendu smo već govorili, ali je toliko iznenađujući da ga ne treba ispustiti iz vida. Košulje sa dužim  rukavima, koji idu preko šake, polako osvajaju svet mode, brojne modne blogerke, pa ćemo videti da li će tako uskoro biti i kod nas.

Odevni komadi i kombinacije koje osvajaju svet mode2 Odevni komadi i kombinacije koje osvajaju svet mode

Top majice i duksevi su popularni već neko vreme, u ležernijim, ali i elegantnijim kombinacijama i ovo je zaista dobar trend, koji ima način  da opstane i u hladnijim danima, u obliku džempera sa bogatijim rukavima koji imaju riševe na sebi.

Odevni komadi i kombinacije koje osvajaju svet mode3 Odevni komadi i kombinacije koje osvajaju svet mode
Comments