Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Kako da pronađete kozmetiku koja vam savršeno odgovara?

Kako da pronađete kozmetiku koja vam savršeno odgovara?

Koliko puta do sada ste doživeli to, da ste kupili za sebe određeni kozmetički proizvod koji vam uopšte ne odgovara? Ne samo da ste se ponovo razočarali u proizvod, već ste izgubili dragocen novac i vreme. Retko koji proizvod možete dobiti u obliku uzorka i testirati ga pre nego što ga isprobate – a to bi vas poštedelo muke i trošenja novca na nešto što vam ne odgovara. Preporuka prijateljice, luksuzno pakovanje, i sve ono što vas privuče ka nekom proizvodu, u stvari može da bude potpuni promašaj – da vam on uopšte ne odgovara.

Da li kupovinu obavljate na brzinu, stavljajući u korpu one najosnovnije stvari koje koristite godinama plašeći se eksperimentisanja sa novim proizvodima? Vaša lepota zaslužuje više i bolje, i sigurno je da postoji neki proizvod koji biste možda isprobali ali njegova cena vas sprečava da rizikujete i eksperimentišete. Vaša lepota zaslužuje da je obradujete i upoznate sa novim brendovima i date joj novi sjaj. Koža, kosa i vaše telo su specifični i kao takvi zahtevaju određenu negu.

Postavlja se pitanje: Kako da se najlakše upoznate sa novim kozmetičkim preparatima koji vam najviše odgovaraju, a da pritom ne gubite novac i sate u drogerijama i parfimerijama?

glambox Kako da pronađete kozmetiku koja vam savršeno odgovara?

Odgovor na ovo pitanje daje GLAMBOX. Sa ovim novim omiljenim ženskim kutkom smo vas već upoznali. Prilikom pravljenja naloga na GLAMBOXU potrebno je da popunite svoj beauty profil u skladu sa vašim navikama, karakterstikama kože, omiljenim proizvodima, mirisima i sl. Nakon poručivanja možete očekivati na kućnu adresu kutiju sa uzorcima proizvoda koji su odabrani na osnovu vašeg beauty profila. U GLAMBOXU su se do sada mogli pronaći razni proizvodi poznatih brendova kao što su proizvodi za negu kose, lica, dekorativne kozmetike, proizvodi za negu tela i mnogi drugi. Pored toga, brend kao što je Revlon Professional je već više puta “posetio” GLAMBOX kutiju i omogućio da dame isprobaju veći broj proizvoda iz njihove kolekcije.

Naš savet jeste: ukoliko već odlučite da se upustite u potragu za novim kozmetičkim proizvodima i pokrenete svoj istraživački duh – obavezno se pretplatite na GLAMBOX. Osim što ne morate da izlazite iz kuće kako biste došle do ove zanimljive kutije, ona će za vas imati i faktor zabavnog iščekivanja kao i iznenađenja prilikom otvaranja, jer do momenta otvaranja ne znate šta vam je GLAMBOX spakovao.

Vreme je da posetite zvaničan sajt GLAMBOXA i upustite se u novu avanturu!

Editors choice