Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Kako da pronađete kozmetiku koja vam savršeno odgovara?

Kako da pronađete kozmetiku koja vam savršeno odgovara?

Koliko puta do sada ste doživeli to, da ste kupili za sebe određeni kozmetički proizvod koji vam uopšte ne odgovara? Ne samo da ste se ponovo razočarali u proizvod, već ste izgubili dragocen novac i vreme. Retko koji proizvod možete dobiti u obliku uzorka i testirati ga pre nego što ga isprobate – a to bi vas poštedelo muke i trošenja novca na nešto što vam ne odgovara. Preporuka prijateljice, luksuzno pakovanje, i sve ono što vas privuče ka nekom proizvodu, u stvari može da bude potpuni promašaj – da vam on uopšte ne odgovara.

Da li kupovinu obavljate na brzinu, stavljajući u korpu one najosnovnije stvari koje koristite godinama plašeći se eksperimentisanja sa novim proizvodima? Vaša lepota zaslužuje više i bolje, i sigurno je da postoji neki proizvod koji biste možda isprobali ali njegova cena vas sprečava da rizikujete i eksperimentišete. Vaša lepota zaslužuje da je obradujete i upoznate sa novim brendovima i date joj novi sjaj. Koža, kosa i vaše telo su specifični i kao takvi zahtevaju određenu negu.

Postavlja se pitanje: Kako da se najlakše upoznate sa novim kozmetičkim preparatima koji vam najviše odgovaraju, a da pritom ne gubite novac i sate u drogerijama i parfimerijama?

glambox Kako da pronađete kozmetiku koja vam savršeno odgovara?

Odgovor na ovo pitanje daje GLAMBOX. Sa ovim novim omiljenim ženskim kutkom smo vas već upoznali. Prilikom pravljenja naloga na GLAMBOXU potrebno je da popunite svoj beauty profil u skladu sa vašim navikama, karakterstikama kože, omiljenim proizvodima, mirisima i sl. Nakon poručivanja možete očekivati na kućnu adresu kutiju sa uzorcima proizvoda koji su odabrani na osnovu vašeg beauty profila. U GLAMBOXU su se do sada mogli pronaći razni proizvodi poznatih brendova kao što su proizvodi za negu kose, lica, dekorativne kozmetike, proizvodi za negu tela i mnogi drugi. Pored toga, brend kao što je Revlon Professional je već više puta “posetio” GLAMBOX kutiju i omogućio da dame isprobaju veći broj proizvoda iz njihove kolekcije.

Naš savet jeste: ukoliko već odlučite da se upustite u potragu za novim kozmetičkim proizvodima i pokrenete svoj istraživački duh – obavezno se pretplatite na GLAMBOX. Osim što ne morate da izlazite iz kuće kako biste došle do ove zanimljive kutije, ona će za vas imati i faktor zabavnog iščekivanja kao i iznenađenja prilikom otvaranja, jer do momenta otvaranja ne znate šta vam je GLAMBOX spakovao.

Vreme je da posetite zvaničan sajt GLAMBOXA i upustite se u novu avanturu!

Editors choice