Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Ceo modni svet je ponovo u tišini, nakon odlaska mnogih modnih magova, među kojima je bila i Sonja Rikel, danas je osvanula informacija da je slavna italijanska dizajnerka Laura Bjađoti preminula u 74. godini života.

Laura Bjađoti će ostati upamćena celom svetu kao “Kraljica kašmira“, zbog svojih luksuznih ženskih trikotažnih kolekcija koje je odlikovala neverovatna mekanost i prijatni materijali. Rođena je 4. avgusta 1943. godine, a svoje obrazovanje i život najpre je usmerila na studije književnosti, pa se tada uopšte nije znalo da će karijeru nastaviti u modnom svetu. Tokom studija, imala je veliku želju da postane arheolog, ali sve je to ostavila za sobom i polako počinjala da se bavi šivenjem i dizajniranjem garderobe.

Njena majka je bila krojačica, pa je u svom adolescentskom periodu počela da joj pomaže u poslu, šta je u stvari polako od nje počelo da stvara kreatorku koja će napraviti veliki uspeh i postati jedna od najboljih za koju je svet znao. Svoju prvu kolekciju je predstavila davne 1972. godine, a onda je bila i prvi kreator iz Italije koji je svoj rad predstavio u Kini 25. aprila 1988. godine.

Editors choice