Portanova Fashion Incubator u suradnji s Bipa Fashion.hr-om raspisuje natječaj za novu, 16. sezonu ovog najutjecajnijeg natjecanja za mlade modne dizajnere. Pobjedniku Portanova Fashion Incubatora u finalu u Osijeku u trgovačkom centru Portanova uručit će se nagrada “Najbolji mladi dizajner by Perwoll”, što mu donosi 10.000 kuna i pozivnicu za nastup na tjednu mode.

Ovaj natječaj za sve mlade i neafirmirane modne dizajnere otvoren je od 14. travnja do 17. lipnja, a prijaviti se može putem on-line obrasca na adresi www.fashion-incubator.hr gdje se nalaze i detaljnije informacije o projektu Portanova Fashion Incubator kao i o nagradi koju dodjeljuje Perwoll.

Fashion Incubator 1 Odlična novost za mlade modne dizajnere

Kao svake sezone, natječaj je javan i otvoren za sve bez obzira na formalno obrazovanje. Prijaviti se mogu dizajneri između 19 i 35 godina s kolekcijama koje nisu ranije javno prikazivane. Žiri u sastavu Teo Perić, Selma Terlević, Petar Trbović, Lidija Pihler Yuniku i Mija Dropuljić odabrat će kroz dva selekcijska kruga pet najboljih mladih kreativaca koji će se predstaviti u finalu Portanova Fashion Incubatora, gdje pobjednika očekuje pozivnica za Bipa Fashion.hr i nagrada od 10.000 kuna „Najbolji dizajner by Perwoll“.

Fashion Incubator 4 Odlična novost za mlade modne dizajnere

Suradnja projekata Portanova Fashion Incubator i Bipa Fashion.hr će uz podršku branda Perwoll osigurati dodatni vjetar u leđa mladim modnim dizajnerima i predstaviti najsnažniju platformu za etabliranje domaćih modnih brendova.

Fashion Incubator 2 Odlična novost za mlade modne dizajnere

Marko Jovanović, voditelj Portanova Fashion Incubatora, o novoj suradnji kaže: «Portanova Fashion Incubator je već 12 godina najbolji prvi korak i rasadnik talenata mladih modnih dizajnera, a suradnja s Bipa Fashion.hr-om dodatno će osnažiti njihovu poziciju na regionalnom tržištu.»

Fashion Incubator 3 Odlična novost za mlade modne dizajnere

„Bipa Fashion.hr kao najznačajnija platforma za predstavljanje modnih dizajnera od početka podržava rad mladih autora. Mnogi od njih stasali su u poznata i relevantna imena naše modne scene, a ovom suradnjom s Portanova Fashion Incubatorom, kao najutjecajnijim natječajem za mlade dizajnere u regiji, vjerujemo da ćemo dati još jači vjetar u leđa mladim talentima koji će imati priliku predstaviti se bok uz bok s doajenima hrvatske modne scene,“ izjavio je Vinko Filipić, osnivač i direktor Fashion.hr-a.

Comments