Leto je pred vratima i napolje nas mami jarkim sunčevim zracima – krajnje je vreme da se pobrinemo za unošenje novina u ormar!

Leto nije samo vreme putovanja, već i vreme kupovine. “Šik” šetnja sa ciljem kupovine jednostavno ide uz to. Ko ovog leta planira da putuje u Austriju, ne sme da propusti must-see ovog regiona: Mc ArthurGlen Designer Outlet Parndorf. Vrhunsko uživanje za internacionalne šoping-turiste i sve pametne kupce. Ovde zaljubljenici u modu mogu da pronađu dizajnerske, lajfstajl i luksuzne marke kao što su Armani, Calvin Klein, Escada, Jack Wolfskin, The North Face i mnoge druge tokom čitave godine za 30 i 70% povoljnije.

IMG 9735 Odmor sa stilom: Šoping u Designer Outlet Parndorfu

Perfektni letnji outfit još povoljnije

Bilo da je reč o obilasku gradova, odmoru na plaži ili letnjim zabavama koje opijaju čula – u “Designer Outlet Parndorfu” ljubitelji mode mogu da pronađu perfektni outfit za svaku priliku – od šarenih bikinija, prozračnih tunika i letnjih suknji, pa sve do ležernih farmerki, šortseva i trendi-funkcionalnih torbi. Za vreme “Summer designer Sale” od 5. juna, “Must-haves” koje nude Tommy Hilfiger, True Religion, Seven For All Mankind i drugi još više su sniženi.

CEN06 N158 high Odmor sa stilom: Šoping u Designer Outlet Parndorfu

Otvaranja novih cool radnji

Imate želju za aksesoarima neponovljivog dizajna, otkačenog stila i “cool Denims”? Odskora oduševljenje izazivaju nove radnje Superdry, Napapijri i Michael Kors sa apsolutnim dizajnerskim “higlightom”. A u “Summer Designer Sale” poneki “It-Pieces” čine da srca zaljubljenika u modu jače kucaju.

CEN06 N160 high Odmor sa stilom: Šoping u Designer Outlet Parndorfu

Više vremena, više letnjeg šopinga

Uz produženo radno vreme petkom do 21 čas, ništa više ne stoji na putu jednom opuštenom letnjem šoping-izletu.

Zahvaljujući izuzetnoj saobraćajnoj povezanosti, šoping dan u “Designer Outlet Parndorfu” počinje sasvim opušteno. Onaj ko dolazi sopstvenim vozilom ili autobusom, koristi mnogobrojna besplatna parking-mesta, koja su direktno ispred ulaza. Od Beča je na raspolaganju i linija Shuttlebusa. U atmosferi uz mnogo stila, koja okružuje Designer Outlet, radnje velikih dizajnerskih marki pozivaju na ispunjavajući lagani obilazak. Trgovi sa kafićima i restoranima otkrivaju i jedan kulinarski svet pun doživljaja. Nakon šetnji kroz mnogobrojne radnje luksuznih dizajnerskih marki, najbolje moguće opuštanje je uz sveži ledeni čaj ili čašu prošeka. Volimo…

Designer Outlet Parndorf (Info-kutak):

CEN06 N162 high Odmor sa stilom: Šoping u Designer Outlet Parndorfu

Radno vreme

Ponedeljak–četvrtak: 9:30 – 19:00 časova

Petak: 9:30 – 21:00 časova

Subota: 9:00 – 18:00 časova

Više informacija na: www.designeroutletparndorf.at

E-mail: tourism.parndorf@mcarthurglen.vom

Posetite ih i na Facebooku.

Comments