IQ Party, prva u nizu žurki u okviru IQ platforme, održana je prethodnog vikenda, pred više od 500 posetilaca u prostoru Urban Hangara u Beogradu.

U posebno kreiranoj scenografiji za ovu priliku, posetioci su uživali u četvoročasovnom programu, koji je osim brojnih aktivacija i prezentacija činio i bogat muzički deo. Prvi IQ Party pamtićemo po izuzetnoj atmosferi, od početka do kraja žurke, zahvaljujući dobrom muzičkom programu.

Nipplepeople 3 foto Bojana Janjic. e1573054044771 Održan prvi IQ party u okviru IQ platforme

Britanski DJ Alexander Nut, hrvatski elektropop sastav Nipplepeople i domaći DJ dvojac, B2S (Aleksandra Duende i Andrija Akioki), bili su muzičke zvezde prvog izdanja žurke IQ party.

B2S – DJ duo kojeg čine brat i sestra, Aleksandra Duende i Andrija Akioki, zagrejao je goste na samom početku, dok se nije postavila zagrebačka elektropop senzacija – Nipplepeople. Tradicionalno sa maskama, bez obzira što je bila Noć Veštica, izveli su svojih desetak najvećih hitova, uključujući i pesme “Frka” i “Sutra“. Poslednji izvođač na bini bio je poznati britanski DJ Alexander Nut, koji je svojim eklektičnim muzičkim izborom naterao sve prisutne da plešu. Iako je zabava bila vremenski ograničena, na zahtev publike Nut je imao i bis.

maping 2.foto Bojana Janjic e1573054063853 Održan prvi IQ party u okviru IQ platforme

Osim velikog broja predstavnika medija, među mnogobrojnim gostima, koji su se primetno dobro zabavljali, moglo se sresti i dosta ljudi iz kulturnog i javnog života Beograda: Relja i Marko Milanković (Bassivity), Miša Obradović, Milutin Milošević, Miša Terzić, Nenad Radujević, Voja Aralica, Brian Rasić, Milica Glogovac, Bojana Andrić, umetnici Mihael Milunović, Aleksandar Gligorijević, Viktor Kiss, Vuk Ćuk, zatim Nebojša Babić, Adriana Čortan, Ognjen Janković, Jasmina Lalošević, kao i predstavnici beogradske modne scene: Iva Stefanović, Tamara Radivojević, Jovana Marković, Marko Ćerketa, Nenad i Ivana Radojčić (Dechko Tzar) i drugi.

Gosti su na IQ Party prisustvovali i lansiranju novog uređaja IQOS 3 DUO – najnovijeg proizvoda iz porodice bezdimnih uređaja, koji je neposredno nakon globalnog lansiranja postao dostupan i na našem tržištu, a kojeg, osim lepog dizajna, odlikuje i mogućnost dve uzastopne upotrebe bez ponovnog punjenja.

B2S. IQ PARTY. foto Dalibor Danilović e1573054084996 Održan prvi IQ party u okviru IQ platforme

IQ platforma kroz IQ party ima za cilj dobru zabavu, drugačiji koncept gradskog provoda za koje je važan element kvalitetan muzički, specifična scenografija i besplatne ulaznice, koje će uvek biti obavezne. Posle ovakve prve IQ žurke, vrlo se radujemo sledećoj.


Fotografi: Bojana Janjić i Dalibor Danilović

Comments