Navikli smo da januar i februar provodimo uz dodele nagrada, ali nam se i ta navika promenila usled pandemije. Dodelu Golden Globes smo ispratili online, ali nam je svakako nedostajao momenat da vidimo ko će se i u čemu pojaviti na crvenom tepihu. Jedini fashion užitak dobili smo za ovogodišnji Brit Awards, ali naše modne potrebe svakako nisu zadovoljene samo jednom manifestacijom. Zato smo se uzdali u to da nam 28. dodela SAG Awards pruži ono što nam je neutešno nedostajalo – holivudski glam! I zato – predstavljamo vam najbolje lookove sa ovogodišnje ceremonije SAG Awards.

Metalik dominacija 

Ako postoji doušnik za trendove, onda su gotovo svi ove godine imali istog. Jer, jedno je sigurno – ovogodišnjom dodelom SAG Awards dominirala je metalik boja. Čak i oni koji nisu bili obučeni u metalik, imali su srebrni nakit ili detalje, kako bi ispratili ovaj trend. Sandra Oh dokazala je da je metalik nova crna tako što je zasijala u kreaciji Caroline Herrere i sve uklopila uz srebrni nakit i srebrnu senku uz svoje prepoznatljive lokne.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SAG Awards (@sagawards)

Nama dah uvek zastaje kada vidimo ovu ženu. Od momenta kada je snimila film A Star is Born, Lady Gaga se na crvenom tepihu pojavljuje baš kao zvezda. Zaboravite na ekscentrične autfite od mesa i cipele čija je štikla toliko visoka da vam se zavrti u glavi – Lady Gaga je danas sofisticiranija nego ikada. Glumica i pevačica je došetala u prelepo skrojenoj Giorgio Armani beloj haljini čiji je prednji deo otvoren poput korica knjige iz koje proviruje zabavni element – u ovom slučaju metalik korset.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SAG Awards (@sagawards)

Venus Williams je nosila haljinu sličnog koncepta kao Lady Gaga. Sofisticiranost i jednostavnost dugačke bele Dolce & Gabbana haljine krasio je metalik sivi korset. U uglovima očiju naneta je srebrna šminka kako bi upotpunila njen izgled, dok joj je gusta loknasta kosa bila sakupljena samo spreda u sitnim pletenicama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Venus Williams (@venuswilliams)

Glumica Kelsey Asbille, poznata po ulozi u seriji Fargo, sivim tepihom prošetala je obučena od glave do pete u srebrnu boju. Jednostavnost dugačke srebrne Commision haljine narušavalo je to što je materijal gužvan spreda, dok je zadnji deo padao u kratkim valovima, odavajući utisak liquid haljine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Alessandra Dadario kanalisala je old Hollywood u srebrnoj liquid haljini koja je na njoj izgledala savršeno. Ova žena bi bila seksi u čemu god da se pojavila, ali nam je saradnja sa modnim brendom Versace pokazala da zauvek želimo da je viđamo u ovakvom izdanju. Jednostavna šminka koja je upotpunjena crvenim karminom bila je pun pogodak, jer je sva pažnja bila uprta u savršenstvo njene haljine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели alexandra daddario (@alexandradaddario)

Za razliku od drugih zvezda, koje su se zadržale u kombinacijama crno-srebrno, belo-srebrno ili potpuno srebrno, Vanessa Hudgens se odlučila za metalik bledo zelenu haljinu koju je ukrasila zlatnim detaljima i dopunila manikirom. Atelier Versace kreirao je haljinu koja je na savršen način akcentovala glumičinu figuru, dok je istovremeno odavala glam utisak.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Comments