Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Osim što predstavlja digitalnu revoluciju u domaćoj modi, kolekcija “Fame” za jesen i zimu, dizajnerskog dua MATES, vraća nas u vreme iz kog su ponikla neka od najvećih imena u modnom svetu. Prezentacija koja je ovaj brend, ali i njegove ljubitelje, odvela korak dalje, prikazana je na Instagram profilu MATES, putem insta-storija i na IG TV-u. Na ovaj način, dizajneri su nadogradili svoj, od starta, digitalni pristup, prema kome su prepoznatljivi i za koji su nagrađivani prethodnih godina.

MATES FW 1 e1546611646843 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji

Eklektične boje, ženstvenost i seksepil predstavljeni naglašenom figurom, ali i dekadentna atmosfera koje se ogleda kroz razgirane slojeve resa, glavna su odličja kolekcije pod nazivom “Fame”. Ni njeno ime nije stiglo neočekivano, budući da upravo ovakva vizija vraća u modu devedesetih i vreme kada su modeli poput Kejt Mos i Naomi Kembel privlačili svu pažnju javnosti, kako svojim pojavljivanjima na pisti, tako i na podijumu nekih od najpoznatijih evropskih i svetskih klubova.

MATES FW 2 e1546611710639 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji

“Imali smo želju da na jednom mestu prikažemo kombinaciju materijala i tekstura po kojoj smo već prepoznatljivi, novu energiju u predstavljanju mode, ali i način na koji muzika krči put modnim trendovima i koja oslobađa ljude da rade upravo ono što žele i vole”, poručuju MATES.

MATES FW 4 e1546611775369 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji MATES FW 5 e1546611810391 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji

Još jednom, dizajneri su prikazali ženu koja je moćna i neustrašiva, te komunicira modu na pravi način, a ujedno je fokusirana samo na najintrigantnije i najzabavnije trenutke života. Sasvim je sigurno da bismo na nju mogli da se ugledamo i svet oko sebe, bar povremeno, pogledamo kroz ružičaste naočare.

MATES FW 6 e1546611838151 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji

Editors choice