WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Jednostavni trikovi da ubrzaš metabolizam i pripremiš telo za leto

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Osim što predstavlja digitalnu revoluciju u domaćoj modi, kolekcija “Fame” za jesen i zimu, dizajnerskog dua MATES, vraća nas u vreme iz kog su ponikla neka od najvećih imena u modnom svetu. Prezentacija koja je ovaj brend, ali i njegove ljubitelje, odvela korak dalje, prikazana je na Instagram profilu MATES, putem insta-storija i na IG TV-u. Na ovaj način, dizajneri su nadogradili svoj, od starta, digitalni pristup, prema kome su prepoznatljivi i za koji su nagrađivani prethodnih godina.

MATES FW 1 e1546611646843 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji

Eklektične boje, ženstvenost i seksepil predstavljeni naglašenom figurom, ali i dekadentna atmosfera koje se ogleda kroz razgirane slojeve resa, glavna su odličja kolekcije pod nazivom “Fame”. Ni njeno ime nije stiglo neočekivano, budući da upravo ovakva vizija vraća u modu devedesetih i vreme kada su modeli poput Kejt Mos i Naomi Kembel privlačili svu pažnju javnosti, kako svojim pojavljivanjima na pisti, tako i na podijumu nekih od najpoznatijih evropskih i svetskih klubova.

MATES FW 2 e1546611710639 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji

“Imali smo želju da na jednom mestu prikažemo kombinaciju materijala i tekstura po kojoj smo već prepoznatljivi, novu energiju u predstavljanju mode, ali i način na koji muzika krči put modnim trendovima i koja oslobađa ljude da rade upravo ono što žele i vole”, poručuju MATES.

MATES FW 4 e1546611775369 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji MATES FW 5 e1546611810391 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji

Još jednom, dizajneri su prikazali ženu koja je moćna i neustrašiva, te komunicira modu na pravi način, a ujedno je fokusirana samo na najintrigantnije i najzabavnije trenutke života. Sasvim je sigurno da bismo na nju mogli da se ugledamo i svet oko sebe, bar povremeno, pogledamo kroz ružičaste naočare.

MATES FW 6 e1546611838151 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji

Editors choice