Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Osim što predstavlja digitalnu revoluciju u domaćoj modi, kolekcija “Fame” za jesen i zimu, dizajnerskog dua MATES, vraća nas u vreme iz kog su ponikla neka od najvećih imena u modnom svetu. Prezentacija koja je ovaj brend, ali i njegove ljubitelje, odvela korak dalje, prikazana je na Instagram profilu MATES, putem insta-storija i na IG TV-u. Na ovaj način, dizajneri su nadogradili svoj, od starta, digitalni pristup, prema kome su prepoznatljivi i za koji su nagrađivani prethodnih godina.

MATES FW 1 e1546611646843 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji

Eklektične boje, ženstvenost i seksepil predstavljeni naglašenom figurom, ali i dekadentna atmosfera koje se ogleda kroz razgirane slojeve resa, glavna su odličja kolekcije pod nazivom “Fame”. Ni njeno ime nije stiglo neočekivano, budući da upravo ovakva vizija vraća u modu devedesetih i vreme kada su modeli poput Kejt Mos i Naomi Kembel privlačili svu pažnju javnosti, kako svojim pojavljivanjima na pisti, tako i na podijumu nekih od najpoznatijih evropskih i svetskih klubova.

MATES FW 2 e1546611710639 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji

“Imali smo želju da na jednom mestu prikažemo kombinaciju materijala i tekstura po kojoj smo već prepoznatljivi, novu energiju u predstavljanju mode, ali i način na koji muzika krči put modnim trendovima i koja oslobađa ljude da rade upravo ono što žele i vole”, poručuju MATES.

MATES FW 4 e1546611775369 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji MATES FW 5 e1546611810391 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji

Još jednom, dizajneri su prikazali ženu koja je moćna i neustrašiva, te komunicira modu na pravi način, a ujedno je fokusirana samo na najintrigantnije i najzabavnije trenutke života. Sasvim je sigurno da bismo na nju mogli da se ugledamo i svet oko sebe, bar povremeno, pogledamo kroz ružičaste naočare.

MATES FW 6 e1546611838151 Održana prva digitalna modna revija u Srbiji

Editors choice