Poznata voditeljka Tanja Rađenović i novinarka Ljiljana Perović proglašene su za najbolji modni dvojac na modnoj reviji UŠĆE Contra Style održanoj u UŠĆE Shopping Centru.

USCE Contra style modna revija Održana UŠĆE Contra Style modna revija

Poznate dame i gospodu posetioci su imali priliku da vide u drugačijem izdanju nego inače, pa je tako olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić bila u ženstvenoj trendi kombinaciji, pevačicu Gogu Sekulić publika je videla u modernoj sportskoj garderobi, a modni kreator Bata Spasojević na pistu je izašao u znatno „opuštenijoj“ varijanti nego uobičajeno. Modnom pistom prošetali su i glumica Sofija Rajović, pevač Nikola Burović, pevačice Marina Perazić, Katarina Živković i Ana Bebić, glumac Siniša Ubović i modna kreatorka Marina Milovanović.

Pobednice Tanja Radjenovic i Ljiljana Perovic Održana UŠĆE Contra Style modna revija

Reviju „UŠĆE Contra Style“ organizovao je UŠĆE Shopping Center u saradnji sa modnom agencijom Select. Učesnici su sve prikazane odevne komade i dodatke pronašli u radnjama UŠĆE Shopping Centra – Benetton, Sisley, Glam up, Time Out, Aldo, Accessorize, Terranova, iStyle, Buzz, Tom Tailor, PS Fashion, Golden Point, Samsonite, US Polo, Zlatarska kuća Andrejević i Candy bombone, a za dodatno ulepšavanje pobrinuo se salon lepote „Wizard“.

Comments